malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: thanatos, 15 Temmuz 2004 18:19 tarihinde demiş ki: 18saatte 20-50 yapmislar kay/mid'de. midlerin feci bi spotu var mob bitmeyen. orda 2healer 3smle falan pbaoe pl gruplari kuruyolar. baska yerde gormedim o xpyi ben. :) Modernagrav[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Eet adamın bana dedigi laf : lvl 50 olma süren senin ne kadar online kalabileceginle alakalı olarak 2 -4 gün arası degişir :) ne diyosun dedim ya nasi yani .. simdiye kadar biz PL diye başkabiseye diyomuşuz haberimiz yokmuş[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hibde de var mob bitmeyen spot. 4fins. Pbaoe + leech olarak girmeye çalıştım ama çok kuyruk vardı.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 finliath o spotu oraya koyan ki$iyle tani$mak isterim[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 8 saat 41 dakka played time ve level 50 cleric :) hatta SS almış bu durumu belgeleyen ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Modernagravda 2char yaptim ama kendi rekorum savage ta oldu 1day20 hour du sanirim ss aldim ama izmirde zaten ole abestte sayilmaz pek ama fenada deil[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 işte size en kral pl yöntemi: lvl 50 paladini olan bir arkadaş ayarlayın. paladine +46 için flag yaptırın. yarım saat içerisinde seri halde en az soldire kesecek kadar güçlü bir grup00 kurmuş olursunuz.paladinin hatırına kimse size kışş demez. oturduğunuz yerden lvl alırsınız. ne kadar hızlı 5-50 olursunuz kesin bir zaman veremeyecem ama geçen gün arkadaşın 29 charını blenntlerde 1.5 saatde 32 yaptık. etkili bir yöntem yani not: pl ancak oyunu öğrenmiş ve tekrar karakter kasmaya tahammülü olmayan arkadaşların kullanması gereken bir yöntemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 oyunu bilen değil karakteri ve kullanacağı speci bilen ben 40 tan sonra ice a respec ettim falan oldum :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 1.5 saatte 32 mi yinede yavas gibi geldi bana?[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar