forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.memurlar.net/haber/157329/ said: Seçimde 2 oy boş çıktı, 4 oy da geçersiz kabul edildi. Geçersiz oylardan birinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verildiği belirtildi. güldürdü aslında baştan sonra ciddi ciddi okurken daha komik oldu
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kime istersek ona veririz oyumuzu, kapalı değilmi arkadaş. ben oyumu arthas a vermek istesem onu bile yaparım
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aga bana lisede okul meclis başkanlığı için oy verecek arkadaşlar, nasılsa cengiz kazanır diye cengiz yerine okul müdürünün adını yazmışlar 4 oyla kaybettim nurettin eşiyok isminde 6 oy çıktı
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 SeaGle said: aga bana lisede okul meclis başkanlığı için oy verecek arkadaşlar, nasılsa cengiz kazanır diye cengiz yerine okul müdürünün adını yazmışlar 4 oyla kaybettim nurettin eşiyok isminde 6 oy çıktı haa onu bizde yaşadık. pis bişey o. olsun ben yinede oyumu Kratos a vermiştim
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 SeaGle said: aga bana lisede okul meclis başkanlığı için oy verecek arkadaşlar, nasılsa cengiz kazanır diye cengiz yerine okul müdürünün adını yazmışlar 4 oyla kaybettim nurettin eşiyok isminde 6 oy çıktı AHAHSAHHASD
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bizim lisede müdür yardımcısı Kevin Garnett aramıştı bir gün boyunca okul birinciliğini söylemek için.
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 okul birinciliği oyla mı belli oluyodu???
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 SeaGle'ın yazdığına şeyetmiştim ama seni mi kırıcam, he.
Öne çıkan mesajlar