eski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ama goremıyorum.hemde partidekilerin hicbirinin kac attıgını yada need mi greed mi salladıklarını falan. sadece kazananı goruyorum nıye büyle oldu anlayamadım bi yardım n'olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 "General Tab" ına sağ tıkla orada chat ayarlarını bir resetlemeyi dene olmazsa gene orada settingsde chat penceresinde görüntülenen mesaj tipleri var "Local, Trade vs vs..." oradan System warnings türü birşey olması lazım o işaretli değilse onu işaretle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 detailed loot infoyu kapatmışındır edit : chat > kanal ayarlarından da kapatmış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bende aferin yacaktım roll attım deyince içerik baya farklıymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bende aynı partide diğerlerinin tamamladığı achievementları göremiyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dun ınstance ıcın grp bulamadıgımdan deneyemedımde bugun umarım dedıgınız gıbı calısır tekrar tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar