di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Selamlar, Bu aralar hatunum pek yogun. Eve gec geliyor. Dedim yemekleri ben yapayim bu seferlik. Ara ara yapiyorum boyle seyler lakin fotograf cekmeye usendigimden ilk ve muhtemelen son anlatimla karsinizdayim efenim =PMalzemeler : - Sade schnitzel. Harca bulanmamis hali yani. Et park tarzi yerlerden alabiliyorsunuz. Bulamazsaniz gogus(bonfile) alip kendiniz de kesebilirsiniz. - Kozlenmis patlican. Hazir alabilirsiniz ya da kendiniz yapabilirsiniz. Ben hazir almayi tercih ediyorum, zahmetsiz oluyor. - Yogurt. - Taze kirmizi biber. - Salatalik / domates. Bunlarin tamamini 10-12 TL gibi bir paraya alabiliyorsunuz.Yapilisi : - Grill'de/tost makinasinda/teflon tavada ya da uygun bir pisirme araciyla tavuklarinizi ve kirmizi biberleri asagidaki gibi dizin. Lakin dizmeden once tavuklarin altina birer parca tereyagi koymanizi tavsiye ediyorum. Tereyagi kullandiginizda gayet leziz ve beklenenin aksine yumusacik, lokum gibi etleriniz oluyor pistiginde. - Aldiginiz/yaptiginiz kozlenmis patlicani istediginiz miktarda yogurt ile karistirin. - Son olarak etleriniz ve biberleriniz pistiginde sekilde gibi tabak hazirlayip servis ediyorsunuz. Bu arada 10 TL ile asagidaki kadar yemeginiz oluyor. Ben biraz abarttim tabaklari, o yuzden iki kisilik gibi gorunuyor. Corba ve kola gibi bir icecek eklediginizde 4 kisiyi tika basa doyuruyorsunuz. Topu topu 15-20 dk suruyor ustelik. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 prof.kıl. o tabağı bitirebiliyor mu be ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bitiriyor bitiriyor. Masallahi var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oooh afiyet olsun. acıktım ulan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hanım bu yemekleri gördükten sonra, artık pek erken geliceğini sanmıyorum =P fotolardan süper görünüyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 schnitzel zaten onun bulanip kizarmis hali, sadesi tavuk gogus degil mi lan. WEINERSCHNITZEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 schnitzel kesiliş biçimine de deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 nerde, kim diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Gogus etinin daha ince kesilmis hali iste evet. Alip kesmesi zahmetli biraz. O yuzden boyle almaniz sizi epey bi dertten kurtariyor. Tadi da super böjekcim. Tatlisini alip gelene pisiririm evde. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ahah bir seneden fazla haftada 2-3 gün bunu yedim yanında random salatayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar