reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Sitenin olayi amator muzik kayitlarini insanlarin rahatca upload edecegi ve dinleyebilecegi bi ortam. herkesdinlesin.com vardi ama patlamis sanirim muzikleri kontrol etmediklerinden dolayi. benim kafamdaki site uyeliksiz fln direk upload edeceksiniz ama kontrolden gecicek muzikler (en baslarda baya yavaslaticaktir ama uye olursaniz ve ilk 5 muziginiz illegal degilse artik kontrolden gecmenize gerek kalmicak bolece hizlancak ileriki zamanlarda) tabi share flnda oluca facebook, twitter, pati vs :D (pati bana api saglarsa neden olmasin, embed tarzi bisi :) herneyse fazla uzatmadan, muzikler kontrol edilecegi ve bir zaman sonra uyelere guvenilir uye tag i eklenecegi icin yasadisilik soz konusu olmaz diyorum. sizde nasil olur? bu arada nette share your music vs diye aratinca cokta ii yerler bulamadim acikcasi, lastfm fln dinliyo tabi millet cogunlukla ama ordada amator gruplara fln pek fazla yer verilmemis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 myspace.com? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 amatör gruplar genelde myspace de takılıyor çok fazla imkan sağladığı için sanırım pehh söylenmiş ben yazana kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yalniz ben direk anasayfaya girince gostermek istiyorum yeni sarkilari fln, flash playerlar koyarak, tek tik download olayi fln olucak, myspace de ozellikle arayip bulmak lazim yani yapisi karisik geldi bana,belki alisik olmadigimdandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 myspace'i anlatıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 myspace ve last.fm o dediğin şeyleri yapıyorlar. Last.fm'in direkt anasayfasının altında bir yerlerde olacaktı hatta amatör sanatçı mısınız, müziklerinizi bize yükleyin diye ve hatta adamların parça dinlenme sayısından amatör gruplara para kazandırma gibi opsiyonları bile vardı ama amatör müzisyen olmadığım için pek derinlemesine incelememiştim. Myspace ve lastfm dediğin gibi tam olarak anasayfada göstermiyorlardır müzikleri belki ama hem site bilinirliliği açısından hem de diğer bir ton avantajıyla bu dediğin şeyi pek aratmazlar zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Hic girismiyimmi ozaman, yoksa bi denesem gideri varmi, dun biraz baslamistim hatta ama burayada bi sorim dedim. bende para vercem adamlara, onlarin sayfalarina tiklandiklari reklamlarin %50 si onlarin :) Bunuda simdi uydurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hobi amacıyla olsa giriş tabi niye olmasın girişimci olmak iyidir ama neticede belli bir sermaya koyacaksın bu işe (müzik barındırmak,dağıtmak falan epey sunucu masrafı ister sanki kendi sunucun yoksa) pek bir getiri alamazsın maddi açıdan bence. getiriyi bırak masrafını çıkaran bir site yapsan helal olsun derim ama olmaz gibi yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 nese bi yapiyim vakit gecsin bitince yazarim buraya beklerim elestrileriniz o zaman, bu arada konu kapanmasin varsa fikri olan yada crit atcak fln yazsinda o anda durduriyim projeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar