Pluton Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 3 bölüm birarada diye indirdim ama kısa geldi gibi bana ya sonu şu şekilde mi bitiyor (3. bölüm yani); Aldadıltığını anlıyor askerler bunu almaya gelince kaçıyor falan sonra oğlunu görüyor ordan uzaklaşıyor. Çocukları hakkında bikaç bişey söylüyo işte "Bizler birer suikastçiyiz" diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 anam böyle bir dizimi varmış ilkkez duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 3 bölümlük mini seri olarak yayınlamışlar bende yeni duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 O şekilde bitiyor evet. Devamı için Assasins Creed 2 yi oynamanız lazım :) Bunun kaldığı yerdne başlıyor sayılır oyunun hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hmmm tmm o zaman ya önce 1'i oynayalımda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar