ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bilgisayarı sesle kontrol ettiren ve sesi yazıya çeviren yazılım. Çok güzel bi uygulama. Cok kısa bir ses eğitimiyle güzel sonuçlar alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 mantığı nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 mantık derken? anlaması olayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 video dışında bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 var. Sestek GVZ FreeTalk Sestek'in FreeTalk'un dışında Doktor raporlarını yazıya dökülmesini sağlayan MediTalk, Avukatların Raporları için JustTalk falan var. Görme engelliler için Türkçe Ses modelleri var. Microsoft Sam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 benim işime yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 google dan buldum evet o siteyi de sadece aynı video var arayın ulaşın falan yazılmış :) nedense kullanışsız geldi bana ama sölediini yazması güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 GVZ en son koç net e satılmıştı ürün ve firma komple, sestek ne olaki. Telecom application larda kullanıyorum ben GVZ yi ama TTS olarak. global olarak bu işin standartlarını belirleyen firma Nuance ama türkçe destekleri o kadar iyi olmadığı için GVZ yi denemeye karar vermiştim, lisanslaması dışında herhangi bir sorununu görmedim. Esnek dictionary ve vocabulary verilebiliyor, grammar olayını ASR için çözmüşlerse yine tavsiye ederim bu firmayı, yerleri en son ITU Maslak tekno kent deydi. p.s: TTS text to speech ASR Automatic Speech Recognition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar