Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTB Scarab Lord Karakter

Sting

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

EU serverlarında Scarab Lord olan bir karakter arıyorum. Faction/Class şartı yoktur (warrior/priest/warlock olsa güzel olur tabi). Kaç lvl olduğu / Itemleri / Achileri önemsizdir. 60lvl bile olsa olur. Migrate açık olmalıdır.

Istanbul içi elden alışveriş yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

işin açıkçası bir abim için bakıyorum karakteri. oldskool bi karakteri vardı satmıştı şimdi tekrar oynayacak acc bakıyor. item ve lvl önemsiz çünkü 60lvl alsak karakteri 80lvl yapıp full 245 dizmek en fazla 1 ay sürecek. bu konuda boostlayacak çevremiz var. ondan itemleri önemsiz. sadece scarab lord olan oldskool bir karakter arıyoruz.

class önemsiz dememin sebebi hem scarab lord olup hem şu class olsun dersem hiçbirşey bulamam gibi geliyor. scarab lord olsun hele sonra classı değerlendirilir. belirttiğim gibi warrior/priest/warlock classları baştan kabuldür.
Sosyal ağlarda paylaş

karakterin özelliklerini bilmek önemli. ama gerçekten fiyat yok aklımda. wow-ticaret adlı bir sitede bir ilan gördüm scarab lord + amani war bear + the immortal title ve black proto drake ve daha bir sürü binek ve pve title sahibi olan bi hunter acc si 500 liradan satılmış. aynı sitede 7k achili scarab lord char diğer özelliklerini tam bilmiyorum 300ytl den satılmış.

yani karakterin özelliklerine göre bu civarlarda bir fiyata olabilir.

ayırca bu sitede paticikte 3x80 lvl ve 3-4x 70lvl buluncan acc de 1000ytl den gitmiş. böyle birşey aramıyoruz biz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek bir fiyat. zaten öyle bir acc aramıyoruz. biza 1 tane char lazım. acc den acc ye migrate kosunda tecrübeli değilim. soyadların aynı olması gerekiyormuş sanırım. ama hesap bilgilerinde soyad kısmı değiştilip migrate eden varmış sanırım. eğer bir çözümü varsa bunun acc yerine sadece karakterin satın alınması daha mantıklı bizim için.

edit: ilanları karıştırmışım. 1000liraya sattığını söyleyen 1 karakter satmış güya. 3x80lvl olan ilan şu linkte: http://forum.paticik.com/read.php?27,4278073,page=1
3x80 + 2x70. ilan sahibi 1000veren olmaz yazmış. scarab lord + amani war bear + Collector's Edition acc demiş. kaçtan sattığını yazmamış.

yani 1000ytl sattım diyenede ne kadar inanılır.

not: bunları yazmamın sebebi sadece mantıklı ve gerçekçi teklifler gelmesi içindir.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

ben scarab lord + spectral tigerlı acc'ımı oldukça iyi bir fiyata satmıştım valla, söylediğin o fiyatlar komik geldi.

yukarıda zaten senin ilanını linkledim. wow-turk de 800ytl demişsin acc için. nie komik geldi dedinki :)
Sosyal ağlarda paylaş

türke satmak istiodum :) olurda geri satın almak istersem diye, sonra vazgeçtim, oynamıcam artık dedim ve yabancılara orda yazdığım fiyatın oldukça üstünde bir fiyata sattım. türkler öldürüyor fiyatı ya örnek olarak seni verebiliriz mesela eheh, neyse umarım bulursun aradığın fiyata.

çok istersen ömden atarım sattığım fiyatı ve sattığım yeri :)
Sosyal ağlarda paylaş

doğrudur ona lafım yok. sebebide çok basit. dolar veya euro bizde olduğu kadar onlarda değerli olmadığı için. ayrıca ben daha fiyat söylemedim şu fiyata arıyorum diye. önceden satış yapılmış ilanları gösterdim kaç liradan satıldı diye. sen 5 charı 800liradan satmaya razıysan ben tek charı 400-500den almaya razıyım. ayrıca spectral tiger vardı demişsin. sadece onun ebayda satışı 999$. ben 60lvl itemsiz achisiz chara bile razıyım. o yüzden ucuza kapatmaya çalışıosun şeklinde konuyu bulandırmayalım.

herneyse bir tane hunter teklifi geldi scarab lord, the immortal black proto drake 8k achi vs çok güzel bi char ama hunter en son istediğimiz class. o yüzden başka teklifler gelene kadar bekliyecez. warrior priest warlock rogue gibi classlar bekliyoruz. umarım çıkar :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...