kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Merhaba arkadaşlar , Ödev olarak vermem gereken bir ufak programın (150 satırlık falan ) C halinde çalışan versiyonu var elimde . Bunu Java ' ya çevirebilecek başarılı bir converter var mı ? C familyasından pek anlamadğm için çeviremiyorum . Hem C , hem Java dan biraz anlayan ve çevirmeye yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa o da makbule geçer =) Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Öyle bir converter bulsan bile o çeviriyi hocaya verirsen sana Zidane kafası atar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=java+to+c şöyle birşeyler var işine yaramaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Maalesef pek işe yarar bir sonuç çıkaramadım oralardan .. C2J diye birşey kullandım ama , verdigim C kodunda syntax hatası verip duruyor , ama hata yok .. compile edip çalıştırdım , sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Zidane kafası lol. Java bilgin ne durumda? Giriş seviyesinde birşeyler biliyor isen, 2 3 günde sora sora bir yandan ödevini yapar bir yandan da öğrenebilirsin. Elindeki C code u ne için yazılmış, ödev in tam olarak tanımı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 syntax hatalarını da düzeltiver be oku açıklar hatayı hata mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Syntax hatası yok işte ondan bahsediyorum . Normalde compile edip , çalıştırabiliyorum kodu , ama converter diye indirdiğim programa verince , hata var syntax ında ben çeviremem diyor. Neyse tam olmasa da sıfırdan javayla yazdım , çıktı ortaya birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 e iyi çözdün derdini yani, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar