kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aranızda bluetooth kulaklık kullanan var mı? windows 7 ile sorun çıkartmayan bir bluetooth kulaklık arıyorum. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 agalar çok acil ya pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kulaklik derken headset mi yoksa sade kulaklik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Kulaklıkta Jabra yı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 headset olacak pardon. sennheiser in 130liralık ürünü var ama windows 7 de çalımıyor alet. driver yüklenemiyor bi türlü. internette te bayağı bişeler yazılmış bunla ilgili. napacam bilmiyorum :( hatta sorun da şu, headseti bağladığımda bluetooth perihipral driver hatası veriyo. bu driver ı yükleyemiyor. jabra kulaklık da denedim onda da aynı hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yok böyle bişe ya. microsoft vistadan itibaren bluetooth taki headset ve handsfree profillerini kaldırmış. çok mu yer kaplıyordu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar