wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Koyu yazdigim yerdeki satirlari nereye eklieyecegim denedim ama stun vermiyo sonlara baktim eventler var o events leri neye koyucam acaba birisi söyleye bilirmi.? [plevel 1] stun [function stun] if () sysmessage Stun: kapali events -e_stun elseif ( > 97.9) sysmessage Stun: acik events +e_stun else sysmessage Stun yapabilmek icin 98.0 Wrestling skilline ihtiyaciniz var. endif [events e_stun] On=@Hit if (( < 98.0)) sysmessage Stun icin gereken skillere sahip degilsiniz. events -e_stun elseif !( || ) if (rand(100) <= / 40)>) && !() src.skill fail var.act src.newitem i_stunblow src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * afallar * return 1 elseif () src.damage {30 40} src.skill fail return 1 endif endif [events e_stunblow] On=@GetHit findid.i_stunblow.remove On=@Death findid.i_stunblow.remove [itemdef i_stunblow] name=stunblow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.flags |04 src.events +e_stunblow timer 3 On=@UnEquip cont.events -e_stunblow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o eventlari kimsye ekleme calistirmak icin ise .stun yazman yeterli playerlara eklemişsin zaten .stun u wrestling kasn birisinin .stun yazması gerekli aktif etmesi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 takıldıysan stuck çekebilirsin. (the newage espiriler)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 post kasmak adına yapılmış bir espiri[signature][hline]SlayerTR High Council... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 damardan girmişin loe :)[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... [Bu mesaj Lucas1 tarafından 18 Temmuz 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Wolcano şu anda yaptığın doğru tabi script içinde hata varmı pek incelemedim ama .stun yazınca gerekli skille sahipse eventleri ekliyor zaten.[signature][hline]Fredy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tamam arkadaşlar bu script yanliş zati calişmiyor ben arkadaşimdan buldum bir tane cok salikli calişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 maadem buldun burada yayınla arama yapıldığında işe yarasın gerçi başlık ile istediğinin alakası yok.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 haklisin ama scripti aldigim arkadaş yayinlamami istemiyor malesef kisacasi forumda kendilerine agayim paşayim V.s Yim gibi diyenlere kizdigi için bu tarz bişi söledi bencede hakli Kralizmiş Ne demek ya..Lan bunlar olsa olsa Vezir Olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 gerek yok ben kendi pc'me geçince yayınlarım kimsede ilgilendirmez beni kim ne olursa olsun.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Walcona o scp yi kendi serverimdada kullanıyorum sorunsuz oyunda .stun yazıp playerlar kullanabilir.[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 DIEMASTER Saol abi senin gönderdigin scriptler işime cok yaradi cok tşk ederim.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar