SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bugün yemek yapayım falan derken, dolapta da tavuk burger vardı, buzlukta ama, dedim şimdi bekleyemem çözülmesini ayırırım ben bunları bıçakla, yağda biraz patlar çatlar ama olur neyse ufak bir hesaplama hatası sonucunda burgerleri ayırırken, cart diye elimi kestim, sol elin orta parmağının dibi, böyle iki parmak arasına doğru çapraz bi kesik. acayip de derin oldu yani peceteyle sardım, hatta medikal malzeme olmadığı için peçeteyi de bildiğimiz şeffaf bantla tutturdum. şimdi bi baktım yarısı kapanmış lan yaranın. yuh dedim, çünkü cidden çok derindi, nasıl olmuş öyle çabuk vücut çok güzel bişey, bölünüyo düzeliyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 BÖLÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 siyaset yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 PIHTIDIR PIHTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 P.HTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aynı şekilde bende kesmiştim.ama benim hücrelerim bölünmedi sdahkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar