dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Tablonun bi sütununa başlık yazıcam.. Arttırılmış adam sayısı olacak.. ne bunun ingilizcesi ya? bir de şunun türkçesi de olur ingilizcesi de diyelim 4 adam var işte günde 8saat çalışıyorlar. hepsi günlük toplar 32saat çalışıyor ya. bu 32saate ne diyorduk biz? Total manhours diyorduk değil mi? adamsaat ne saçma geliyor kulağa ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet mesela 24 adamsaat 1 adamgüne eşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 arttırılmış adam sayısını da bi çeviriverin aklına gelen varsa.. kafam durdu arkadaş increased manpower diyeceğim ama altına eklenen adam sayısını yazıcam saçma olacak. artımla birlikte toplam adam sayısını yazsam daha saçma olacak.. öeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 increased number of people :P olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bak buraya http://www.kingfahdbinabdulaziz.com/main/f400.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 du lan şöle sorayım.. bunların herbiri adam sayısı.. *** yerine manpower mı diyeyim, man number(!) mı diyeyim.. bi hesapladım 32,42 çıkıyor mesela buna *** required dedim. ama 0,42lik adam bulmak zor olacağı için 33 adam için *** actual diyiverdim.. ahanda bir de iş yetişmiyor arttırılmış adam saıysı koymam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 nerde nasıl kullanıcan tam anlamadım da "man count" gibi bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 arttırılmış adam sayisı yerine "manpower to add" desen mesela? add yerine baska bi fiil konulabilir mi emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lam olabilir galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kralın sitesindeki olmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 increased diyorsun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 taaamdır nan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 inclined manpower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kodum increased i.. yanın da yeni süreleri revised durations olarak veriverdim.. yeni resourceları da girdim falan bi ayda aşağıya çektim süreyi 2kalemde %10 adam artışı ile. güzel oldu çok, sağolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar