Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fsp group power suply alıcam tavsiyeleriniz?

Odune

Öne çıkan mesajlar

selam bendeki elan vital acaip sesli çalışmaya başladı. o yüzden araştırdım biraz en uygun ve iyi özellikte fsp group un güç kaynaklarını buldum. şimdi sooruyorum belki kullanan vardır yada duyan vardır. ne dersiniz ??[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

fsp en iyisidir derim. sisteminin bileşenlerini yazarsan senin için hangisini alman uygun olur sölerim .. en az 300 lük işini görür ama cok yüksek bi sistemse daha farklı tavsiyelerde bulunurum. kesinlikle fsp al derim[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

350w FSB tavsiyem. Kullanıyorum şuan yanımda sessiz sakin bişi. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^

[Bu mesaj Sage tarafından 16 Temmuz 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sitem şu an biraz kötü ama upgrade edicem kısa zamanda. elimde şu an
amd 1800
radeon 7000 ekran kartı
asus t10 kasa var

daha dün bir arkadaşa sistem upgrade yaptık aopen h600 kasası aldık içindeki power suply fspnindi. aslında benim almak istedğim model 12 cm fanlı 400-60PN(R) modeli bir tek aktif pfc onda var gördüğüm kadarıyla ama ne yazıkki kadıöyde yok. yada benim sürekli parça aldığım yerde yok pazartesinden sonra bakacak arkadaş. neyse yardımlar için teşekkü ederim[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

Markalı olduktan sonra fark eden pek bişey yok.
Ben 360watt Thermaltake kullanıyorum. Fanı 1900rpm i geçmiyo. 1300lere kadar düşüyo tüketim düşükse eğer. Sesi hiç duyulmuyo.
Bu arada PFC için gereksiz kasıyorsunuz. PFC (power factor correction) KULLANICIYI İLGİLENDİREN BİŞEY DEĞİL! ELEKTRİK ŞEBEKELERİNİ KORUMAYA YÖNELİK BİR DEVRE. Bazı üleklerde şart koşulduğu için kaliteli markaların hepsinde PFC var. Türkiye de böyle bir şart yok! Aktif PFC arama
ya da hiç gerek yok.
Satıcı firmalara kanmayın PFCnin voltaj dalglanmalırını düzeltmek ya da regülasyon gibi bir işlevi yok!

[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 18 Temmuz 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...