Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş (Philsa), sigaraya yaptığı zammı bazı ürün kalemlerinde revize etti. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulunun 31 Aralık 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararıyla sigaradaki Ötv oranlarının yeniden belirlendiği ve buna bağlı olarak şirketin ürün fiyatlarının 4 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlendiği hatırlatıldı. Açıklamada, ''değişen pazar dinamikleri çerçevesinde'' Marlboro'nun fiyatlarının yarından itibaren uygulanmak üzere revize edildiği belirtildi. Açıklamaya göre, 7 lira olan Marlboro Uzun'un fiyatı 5,75 liraya, 7 lira olan Marlboro Kısa'nın fiyatı ise 5,50 liraya çekildi. ahahah helal
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahahah baktılar millet tütüne döndü, indirim yaptı puştlar.
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ciddiyse filip moris türkiye hükümetine ayarı vermiş demektir.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 temel ekonomik prensipler çerçevesinde beklenen bişeydi aslına bakarsanız. zira herkesin fiyatları tavana fırlamışken firma yaptığı jest ile hem tüketici dostu bir imaj çiziyor hem de benim gibi 4 liraya anadolu içmeye başlayan insanlara ulan 1.5 lira daha verip malbuş mu içsem hissiyatı yaratıyor. akıllıca bir hareket dolayısıyla.
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 winston içen varsa kalmayacak ki artık marlboro 5.5 ken camela indirim istiyorum acilen. zamlara karşı duruyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 malbuş çok şey kzandı şu hareketle
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 karşılık olarak ötv 2 katına çıksa ne gülerim ha
varlok Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben winston içiyorum, içmeye de devam edicem.
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sonra filip bida indiriyomuş sonra bida ötv iki katına çıkıyomuş derken türkiye filipi batırıyomuş ne gülerim AHAHAHAH
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahahaha aziz yıldırımla demirören mevzuu gibim
necmi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yurdumu zehirlemekten vazgeçmezler ayrıca küfürde ettim içimden
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bu gerçek beyler filip moris benim teyzem indirmişler malbuşu
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Yiihaaaaa! İşte bu be! Sigara içmek hakkımız!
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya ben sigara icen biri olarak üzüldüm. zam geldiginden brei sigara almiyordum cunku. artik almak zorundayim :(
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi içiyor benim, bırakırım falan diyordu ciddi ciddi zam olayından sonra işsiz çünkü 1.5 yıldır falan, evli birde zaten darboğaz olayı, birde zam, bırakırım falan diyordu, normalde de bırakamıyor tiryakilik olayı, nasıl kötü birşey görüyorum yani indirilmese keşke, insanlar sebep bulamayacak birşeyler için, ufak bi bahane olurdu bisürü kişi için belki nebileyim, öyle yani
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şaka gibi ya=) diğerleri de iner 3-5 gün içinde
Öne çıkan mesajlar