Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

senin kaynağın ne?sen nerden biliyorsun neye göre balance yapıldığını?
öğretir misin bana ?
seninde sanrıdan öteye gidebileceğini düşünmüyorum.

http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=116

şunlar filan sırf göz boyamak için sanırım okumuyorlardır bile
ya da bu topiclere sadece top tier oyuncuların mı girişleri var?
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

bh çok zayıftı 1550 üstü bi oyunu stomp yapması epey zor,kimse picklemediği için bufflandı.

kimseye bişeyi ispat etmeye çalışmıyorum sadece kendi fikirlerimi yazıyorum.

Biri random attı bilmiyordu diye ben alayım dedim bufflandı derken neyi kastediyorsunuz? Kendi takım arkadaşlarının canıda azaldığında 3. skilin aktif olmasını diyorsanız iyi ama mesela bizde pred var adamın ncde kastığı belli. Canı azaldığında karşıdaki adam kendi oyuncularının canlarına bakıp bizim ncdeki adamın canı az olduğunu anlayabilir. Üstüne gang. Başka skili bufflandıysa bilmiyorum.

Bh pek alınmıyor ama bence baaya iyi heroydu zaten. Oyun sonu iyi kasmışsa tabi. Yada oyun başı kolay kill alabiliyor diye biri BH'yi sağ tıklayıp gösterince o adama noob noob alma noob herosu diyorlar o yüzden kimse aldırmıyorlar onu kolay kolay :) Çoğu zamanda alanlar kasamıyor sonra eziliyor takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

İşte zaten bu bh'ın iyi bir hero olduğunu kanıtlayan şey. Oyundaki her hero counter edilebilir zaten böyle olmasaydı saçma olurdu ama bir heroyu counter etmek için ne kadar çok uraşıyorsan , o hero o kadar iyi oluyo işte.

wardlarsan hiç bir hero gank yemez zaten çok genel söylediğin şey tüm herolar için geçerli
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...