S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 öyle bi tanım yok kafamda ama örnek olarak engi rework öncesi,sillu nerf öncesi aklıma ilk gelen 2 op hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 op=/=imbalanced ama problem o değil problem hala senin carry konseptini ve gerçek oyunlarda chronos sb gibi heroların kullanılmadığını anlayamamış olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 burası X clanının gerçek oyun / turnuva başlığı mıydı? ben mi yanlış geldim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 esportlarda dengelemeler senin lesser oyunlarına göre değil top tiera göre yapılır. yanlış oyuna gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 32 tane takım turnuvalara katılan takımlar kabaca 500 kişi yapar yedeği ıvırı zıvırı falan (100 tane top tier takım olmadığını varsayıyorum) 50k kişinin oynadığı oyun sırf bu 500 kişinin oyunlaruna göre dengelendiğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 öyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bi daha sanrılarınla atıp tutma burda git öğren öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şaka bi yana para kazanmak için oyununun turnuvalarda yer alması lazım yer alması için competetive tierda dengeli olması lazım o yüzden o tiera göre yapılır denge ayarı. ayrıca mid tiera göre dengeleyince oyunu dengelemiş olmuyorsun kolaylaştırmış oluyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 senin kaynağın ne?sen nerden biliyorsun neye göre balance yapıldığını? öğretir misin bana ? seninde sanrıdan öteye gidebileceğini düşünmüyorum. http://forums.heroesofnewerth.com/forumdisplay.php?f=116 şunlar filan sırf göz boyamak için sanırım okumuyorlardır bile ya da bu topiclere sadece top tier oyuncuların mı girişleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 açıkladım işte. bloodhunter midtier stomp herosu competetive tierda çöp. niye buffladılar geçen patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 s-h hon bolumunun pelini galiba, bence boyle diyip siz haksizsinz sonucuna variyo kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bh çok zayıftı 1550 üstü bi oyunu stomp yapması epey zor,kimse picklemediği için bufflandı. kimseye bişeyi ispat etmeye çalışmıyorum sadece kendi fikirlerimi yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 oyunu izlemes keyifli değil, sunmasıda bela turnuvası olmıycak adam gibi asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bence en op hero armadon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 S-H said: bh çok zayıftı 1550 üstü bi oyunu stomp yapması epey zor,kimse picklemediği için bufflandı. kimseye bişeyi ispat etmeye çalışmıyorum sadece kendi fikirlerimi yazıyorum. Biri random attı bilmiyordu diye ben alayım dedim bufflandı derken neyi kastediyorsunuz? Kendi takım arkadaşlarının canıda azaldığında 3. skilin aktif olmasını diyorsanız iyi ama mesela bizde pred var adamın ncde kastığı belli. Canı azaldığında karşıdaki adam kendi oyuncularının canlarına bakıp bizim ncdeki adamın canı az olduğunu anlayabilir. Üstüne gang. Başka skili bufflandıysa bilmiyorum. Bh pek alınmıyor ama bence baaya iyi heroydu zaten. Oyun sonu iyi kasmışsa tabi. Yada oyun başı kolay kill alabiliyor diye biri BH'yi sağ tıklayıp gösterince o adama noob noob alma noob herosu diyorlar o yüzden kimse aldırmıyorlar onu kolay kolay :) Çoğu zamanda alanlar kasamıyor sonra eziliyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ultisi %25 bufflandı,bi de superior magic oldu galiba armad nerflenmişti bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 BH'nin en iyi mid herolarından biri olduğunu unutuyorsunuz. Dk 12de Mock'la gelince "ama yaaaa nası" diyenlerden var sanırım forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 üst seviye maçlarda 12. dakikaya kadar 3 kez ölmüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 iyi wardla 0 kere ölür hayvan gibide kasar. BH 'ı kesmenın tek yolu lanelardan mid'e gank gelinmesi. 2 ward çoğunlukla bunu engeller , 4 ward bitirir. BH kasar oyun biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 laneden gelmeye gerek yok direk midten gank yapılabilir ayrıca anti ward yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 İşte zaten bu bh'ın iyi bir hero olduğunu kanıtlayan şey. Oyundaki her hero counter edilebilir zaten böyle olmasaydı saçma olurdu ama bir heroyu counter etmek için ne kadar çok uraşıyorsan , o hero o kadar iyi oluyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sawer said: İşte zaten bu bh'ın iyi bir hero olduğunu kanıtlayan şey. Oyundaki her hero counter edilebilir zaten böyle olmasaydı saçma olurdu ama bir heroyu counter etmek için ne kadar çok uraşıyorsan , o hero o kadar iyi oluyo işte. wardlarsan hiç bir hero gank yemez zaten çok genel söylediğin şey tüm herolar için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Her heronun midde illa ganklenmesi gerekmez. Çoğu hero mid de karşı takımın mid herosu tarafından ezilebilir sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar