diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bateri kursu alıcam da bi iki bişi söleyin bana başlasam olur mu ,değer mi diye. 25 yaşındayım hafta sonları tatil olan bir işte çalışıyorum haftaiçleri gece 10 da çıkıyorum bu sebeple haftada en fazla 2 gün kurs alabilicem benden geçmiş mi artık bu işler? haftada 2 gün yeterli mi?(2 ayda az çok çalabilmek için) bu bateriyi herkes eğitimini aldıktan sonra çalabilir mi? saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 şehir vs yazarsan daha güzel öneri verebiliriz. ayrıca çalarsın istedikten sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 haftada bi gün yeter kurs için. gerisi kendi çalışmana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya bir de işte yer kötü."MANİSA" burda aslında var iyi bateristler ama böyle yıllanmış adamlar 40-50 yaşlarında. ne biliim böle 30 yaşında olsa heavy metal dinlese hocam sanki bana daha iyi öğretir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 izmire gelirim diyosan trigon da dede var yaşlı kurt adam :P iyi adamdır iyi hocadır ^^ hala ders veriyo mu bilmiyorum ama bi sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 metalcinin kralı stüdyo frekansta. aslında jazz'da çalmışlığı var. karşıyaka çarşısında bu arada. haftada bir gelinmicek yol değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 veriyor olması lazım ben finallerden sonra gidip bakacam bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 istanbul olsa güzel tavsiyeler verebilirdim de manisa'yı hiç bilemiycem. yalnız yaşına falan aldanma 40-50 yaşında olmaları sana avantaj bile olabilir. 30 yaşında da olsa adam aynı kafadan olamayabilirsin. hatta 40-50 yasındaki adam 30 yasındaki adama gore cok daha iyi bi heavy metal takipcisi cıkabilir. herneyse, neyi dinledigi ya da kac yasında oldugu onemli değil yani. ama sen 2 ayda heavy metalci gibi davul calamazsın. haftada 1 saat kurs, 1 saat de prova veriyolardı buralarda. ama aramız iyiydi ben yine bos oldugu zaman studyo calısmaya gidiyodum. son olarak davul calmak nasıl biseydir hevesini gidermek istiyosan gidebilirsin bi kac ay, 4/4 lük, 2/4 lük ritmler, araya bi kac tane atak sıgdırırsın. ama gercekten tutkuluysan sıkı calısman gerekir. tuşesi var, stick controlü var. calısma sıklıgına ve istegine gore aylar, yıllar alabilecek seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 toggie doğru söylemiş. "öyle bi çalayım" gibi bi isteğin falan varsa bi eğitim dvdsi, drum padler falan da yardımcı olur sana. ki her türlü ilk seviyede çok yardımcı olur bunlar. ilk oturduğunda gidip yapacakların ÇOK sıkıcı şeyler çünkü eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yalnız en başta doğru öğrenmedikten sonra düzeltmek de çok zor olacaktır, o yüzden ders alacaksan yolun başındayken al. temelleri oturttuktan sonra internetteki egzersizlerle çook daha rahat ilerleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ayrıca, ne dinlersen dinle, ne tarz çalmak istersen ise, jazz tekniklerini öğrenmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tabi canım serde rock starlık var hemen 2. derste inflames çalarım gibi geliyo. bekar adama karı boşamak kolay tabi. yannız bu atasözünüde ilk kez kullanıyorum ha! edit: imzam yaptım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sen izmire gelebiliyosan benim dediğim yere uğra bi konuş bence. yutubda, myspacede grubun vidyoları filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 affliction mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 evet affliction death metal uzaktan biraz hoşunuza gidiyorsa dinleyin bu adamları vay anasını türkiyede, (karşıyakadan:p) böyle gruplar da mı varmış demeniz muhtemel. kanımca çooh iyiler fikri abi de iyidir(davulcu) stüdyo frekansın üstünde kendi odası var adamın, odada 1 kocaman 1 standart davul seti bir de bilgisayar var işte. Orda yaşıyor adam resmen :D 2 davul olmasının iyi yanı ders boyunca daima davul başında oturuyosun. Adam bişey göstermek için kendi davuluna geçiyor sonra sen çalışırken hem seni dinliyor hem de sörf yapıyor bilgisayarında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 İzmirde makina'nin davulcusuyla görüşün deirm bende ayrıca, Ozan İnam. Gerçi ünlü falan oldular şimdi dreamde videoları falan çıkıyo hala ders verıyomudur bılmem ama fena yeteneklidir kendisi iyide bi hocadır ilgilenir. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aman yalnız bi müzik aletine kurs almadan başlamayın, ben gitarı kendim öğrencem dedim, büyük aptallık yaptım, bildiğin spatstik gibi tutup çalıyorum gitarı eller kollar bi taraflara savruluyor, pena tutuşum desen dillere destan kendim çalışırım yaparım deme o yüzden :) kurs en güzeli. balçova'da da vardır hem bateri kursu, manisa - balçova kısa yol zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Balçova Manisa'ya İzmir'deki en uzak yerlerden biri yahu naptın sen :P Karşıyaka ya da Alsancak varken tee balçova'ya gitmenin alemi yok davul kursu için süpersonik biri yoksa balçovada:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 off bornova yazcaktım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 :D bornova'da küçük parkın tam ortasında bi tane köşe dükkan var school of drums falan yazıyor hatta bilen var mı orayı nedir ne değildir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar