Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bateri kursu almak istiyorum

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

bateri kursu alıcam da bi iki bişi söleyin bana başlasam olur mu ,değer mi diye.

25 yaşındayım
hafta sonları tatil olan bir işte çalışıyorum
haftaiçleri gece 10 da çıkıyorum bu sebeple haftada en fazla 2 gün kurs alabilicem

benden geçmiş mi artık bu işler?
haftada 2 gün yeterli mi?(2 ayda az çok çalabilmek için)
bu bateriyi herkes eğitimini aldıktan sonra çalabilir mi?
saol.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul olsa güzel tavsiyeler verebilirdim de manisa'yı hiç bilemiycem. yalnız yaşına falan aldanma 40-50 yaşında olmaları sana avantaj bile olabilir. 30 yaşında da olsa adam aynı kafadan olamayabilirsin. hatta 40-50 yasındaki adam 30 yasındaki adama gore cok daha iyi bi heavy metal takipcisi cıkabilir.

herneyse, neyi dinledigi ya da kac yasında oldugu onemli değil yani. ama sen 2 ayda heavy metalci gibi davul calamazsın. haftada 1 saat kurs, 1 saat de prova veriyolardı buralarda. ama aramız iyiydi ben yine bos oldugu zaman studyo calısmaya gidiyodum.

son olarak davul calmak nasıl biseydir hevesini gidermek istiyosan gidebilirsin bi kac ay, 4/4 lük, 2/4 lük ritmler, araya bi kac tane atak sıgdırırsın. ama gercekten tutkuluysan sıkı calısman gerekir. tuşesi var, stick controlü var. calısma sıklıgına ve istegine gore aylar, yıllar alabilecek seyler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie doğru söylemiş.

"öyle bi çalayım" gibi bi isteğin falan varsa bi eğitim dvdsi, drum padler falan da yardımcı olur sana. ki her türlü ilk seviyede çok yardımcı olur bunlar. ilk oturduğunda gidip yapacakların ÇOK sıkıcı şeyler çünkü eheh
Sosyal ağlarda paylaş

evet affliction

death metal uzaktan biraz hoşunuza gidiyorsa dinleyin bu adamları vay anasını türkiyede, (karşıyakadan:p) böyle gruplar da mı varmış demeniz muhtemel. kanımca çooh iyiler

fikri abi de iyidir(davulcu) stüdyo frekansın üstünde kendi odası var adamın, odada 1 kocaman 1 standart davul seti bir de bilgisayar var işte. Orda yaşıyor adam resmen :D

2 davul olmasının iyi yanı ders boyunca daima davul başında oturuyosun. Adam bişey göstermek için kendi davuluna geçiyor sonra sen çalışırken hem seni dinliyor hem de sörf yapıyor bilgisayarında falan.
Sosyal ağlarda paylaş

aman yalnız bi müzik aletine kurs almadan başlamayın, ben gitarı kendim öğrencem dedim, büyük aptallık yaptım, bildiğin spatstik gibi tutup çalıyorum gitarı eller kollar bi taraflara savruluyor, pena tutuşum desen dillere destan

kendim çalışırım yaparım deme o yüzden :) kurs en güzeli. balçova'da da vardır hem bateri kursu, manisa - balçova kısa yol zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...