Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 off yıllar oldu içmeyelei ank da nere var nanesi güzel olan içerken burnum aksın gözlerim yaşarsın kulaklarımı kayışım falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Nerde mesela? O kadar bilmem de Park caddesinde'narquilla' var. Çetinemeç bulvarında' shisha' var çok beğendiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ayrancıdayım ben farketmez ora bura güzel olsunda zamanında fas vardı arjantinde bundan 10 sene çnce herhalde ondan çnce konur sokakda batıkent otobüs durağının orda 3 katlı bir yer vardı falan sabahdan akşama tavla nargile semaver şeklinde keyif yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 copry said: Şeftali çok iyi ama üzüm şeftali denemedim hiç. Deniyim. üzüm şeftali, jelibon işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 şuanda içiyorum üzüm-şeftali , patso mu yedim şiştim biraz ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Jelibon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bırakmadın mı sen sigarayı ne nargilesi? >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tamam gayet normal nargile ayrı sigara ayrı misal ben sigara içmezken nargile içerdim şimdi sigara içiyorum nargileye zaman yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Sigara nerde Nargile nerde. Ayda yılda bir diyorum aklımda bulunsun diyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ben yılda on yılda bir içiyorum ama sigaranın yerine o gelmesin işte ya da sigaraya özendirmesin tekrardan DAYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Yok öyle olmaz. İçmiyorum onu da tamam saf jelibon neeeeeet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kültablasına mı bıraktın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar