Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaslar bişey sorucam su vortexe binme işleminide aynı drake ve bear daki gibi aynı sekilde mi editlioyoruz bunu anlatıcak olan biri varsa ve anlatırsa çok sevinirim şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Vortex'e deilde air elementala binebilirsin ama bunun için ayrı bi paatch yapman gerekliyor bir zip vardı dbsourceda vardi bi drake_bear.zip diye içinde çıkan patchi yapınca oluyordu ben yapmıştım bir aara.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya bende drake ve bear ları yaptım fakat airın pachtini indirdim fakat avatar.exe yi calıstırdgm zaman hata verio bunu nasıl cozucem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Benim bildiğim ayrı bir patch değildi hepsi bir arada idi. Bulabilirsem gonderirim.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 İnside uo da açıp bakmanı öneriririm Orjinal ultima online verdatasında vortx yok...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 anladım bulursan ve gonderirsen çok gusel olur cunku ben ayrı olarak buldum ve ayrı ayrı yapınca bu sefer bearlar gozukmuo :P lamerlik süx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 peki soyle bir sorun var msla ben drake ve bearın verdata pachtını yapıorum fakat baska bir sey eklemek istedgmde orngn beatle ı ekliorum ama bu seferde drake ile bear gozukumuo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bende mevcuttu bir ara vortexe binme verdatası tekrar bulursam adresi yazarım...[signature][hline]SlayerTR High Council... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yok ben halletim kendim yaptım proglaml asaolasın[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loesendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ehehehe hll[signature][hline]SlayerTR High Council... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar