Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitar da kararsızlık.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

selamlar
şimdi 4 yıldır cort g254 çalıyorum. memnunum açıkçası gitardan ton konusunda bi de yılların alışmışlığı var.

şimdi bir bar programı mevzusu var bayadır çalıştığımız ben de tabi ki isterim ki bir fender stratım olsun lakin param yetmiyor. meksika alayım diyorum ama onlar da 1.5 milyar falan şimdi amfi processor derken hiç para kalmadı.

acaba diyorum bir tane 500-600 lük squire stratlardan mı alsam, ama ne bileyim endonezya malı fln memnun kalır mıyım acaba? barda götürür mü beni? ton olarak tabi ki strata benim gitarımdan çok daha yakınlar. kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzun bi süre epiphone ile çalmıştım ki sonradan satıp gibson lp aldım bir adet. Pek hissedilir bir fark yaratmadı genel oalrak ortaya çıkardığım soundda.(bar programı,konserlerde) Sonradan ama setup'ımı yeniledim,adam akıllı bir amfi çektim o zaman anlayabildim farkı.

edit: Bunu niye anlattım şimdi valla bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence cortla devam et. Paran olduğunda Amerikan Fender alırsın. Tabi Amerika'dan almak en hesaplısı olur. Tanıdık aracılığı ile getirtme durumu mevcut değilse bu tür işlemler için turkrock forumlarına bakabilirsin.

Gitar dışında kullandığın ekipman (amfi, prosesör vs.) ve çaldığın tür nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Squire'den uzak dur! Sırf fender özentilerinin elindeki 3-5 kuruşuda çarpmak için üretiliyor. Bencede gitarınla devm et. Barda çalabilirsiniz, güzel bir amfin varsa, sağlam tonlarda elde edebilirsin. Barlarda oyuncak gitarla çalanları gördüm senin gitarın şimdilik yeter. Sonrada güzel bir strat alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...