Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 selamlar şimdi 4 yıldır cort g254 çalıyorum. memnunum açıkçası gitardan ton konusunda bi de yılların alışmışlığı var. şimdi bir bar programı mevzusu var bayadır çalıştığımız ben de tabi ki isterim ki bir fender stratım olsun lakin param yetmiyor. meksika alayım diyorum ama onlar da 1.5 milyar falan şimdi amfi processor derken hiç para kalmadı. acaba diyorum bir tane 500-600 lük squire stratlardan mı alsam, ama ne bileyim endonezya malı fln memnun kalır mıyım acaba? barda götürür mü beni? ton olarak tabi ki strata benim gitarımdan çok daha yakınlar. kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben uzun bi süre epiphone ile çalmıştım ki sonradan satıp gibson lp aldım bir adet. Pek hissedilir bir fark yaratmadı genel oalrak ortaya çıkardığım soundda.(bar programı,konserlerde) Sonradan ama setup'ımı yeniledim,adam akıllı bir amfi çektim o zaman anlayabildim farkı. edit: Bunu niye anlattım şimdi valla bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bende les paul alsam yazarım. normal anlatman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 benim les paul'um olsa title koydururum kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 gitarda çok iktidarsızım. getiremiyorum gitarı (dile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lp aldım alalı hayatım çok değişti be. Çok pahalı gitar ayıptır söylemesi asdljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bence cortla devam et. Paran olduğunda Amerikan Fender alırsın. Tabi Amerika'dan almak en hesaplısı olur. Tanıdık aracılığı ile getirtme durumu mevcut değilse bu tür işlemler için turkrock forumlarına bakabilirsin. Gitar dışında kullandığın ekipman (amfi, prosesör vs.) ve çaldığın tür nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Squire'den uzak dur! Sırf fender özentilerinin elindeki 3-5 kuruşuda çarpmak için üretiliyor. Bencede gitarınla devm et. Barda çalabilirsiniz, güzel bir amfin varsa, sağlam tonlarda elde edebilirsin. Barlarda oyuncak gitarla çalanları gördüm senin gitarın şimdilik yeter. Sonrada güzel bir strat alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar