Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikoloji okuyan arkadaşlara...

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

nebuch SEN ne olursa KARDIR diye düşünüyosun. ARtık sadece ŞAHSIMA küfrediyolar ne demek ya??!!! Hiç küfretmemeliler ne olursa olsun sen ağızlarına ....lısın küfrederlerse sana.. yoksa daha da ezerler..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

onun yararını hayat boyu görürsün çünkü neredeyse her zaman her yerde doğu kültürü dediğimiz veya ona yakın kültürde insanlarla karşılaşabilirsin, bugün çok büyük bazı şirketlerin sahipleri bile hala o kültürden o tarzdan kopamamış insanlar. onları tanıyabilirsen, onları anlayabilirsen ne istediklerini de bilirsin. bir insanın ne istediğini bilirsen ona istediğini vererek senin istediğini yapmasını sağlayabilirsin. iş yaşamında bu böyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılacak en mantıklı şey o işten ayrılman.ŞAyet devam edersen bu kendine saygını yitirmene neden olur.Anamı kıramam falan diyorsun,o kendine edilmiş küfürleri bilmiyor tabi.Böyle haysiyetsiz,uygarlıktan zerre kadar naasiplenmemiş insanların yanında çalışma.Annenin hatrı varmış,peki senin annende hatrın yok mu?[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalık... anneni gerçekten seviyorsan senin için daha yararlı olacak olan neyse onu yap, bir anne olarak o bunu daha iyi karşılayacaktır. (edit: Annene küfredilen bir yerde nasıl çalışırsın ayrıca anlamadım bunu?)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 18 Temmuz 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

popeye bu iin şartlarının olduğu topic kitlenmdi mi? Bunu da kitler misin? Çünkü anlattığımla anladıkları farklı. sorun bende tabii ki. Ben kim psikolojik yardım kim? Thore tekrar sağol.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamamak değil olay... sanırım biz onu anlamıyoruz :)
Nebuch demişsinki "içimden bi ses 'Kabul edilmek istiyorum' diyor." ... sen gerçekten bu ifadenin doğruluğuna inanıyor musun? Kimler tarafından kabul edilmek istiyorsun ya? Farkında değil misin her geçen gün SEN onları kabul ediyorsun. Zaten farkında olduğun şeylerde çatışmalara düşme.. senin için yararlı olacak olan neyse onu biliyorsun.. e madem öyle harekete geç! annem şöyle düşünür diye düşünme, ordaki adamlar seni aşağılarken, küfürler ederken (anlattığın kadarıyla kafamda kurguladım da olayı... rezil bir ortam gibi geldi) annen çok mu mutlu olacak? Önce kendini refaha erdirki annen mutlu olsun. Orda aldığın az maaş da burnunun sürtmesine falan yaramaz, anca kafayı yersin...[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Sosyal ağlarda paylaş

burdakiler ne derse desin den kendi bildiğini yapacaksın, yapıyosun zaten.. kendin bi doğru çizmişin gözünde ona göre ilerliyosun.. bu hayat senin hayatın senin azına etmeleri ne anneni mutlu eder ne de başkasını. sen istemezsen yapmazsın, annemin cok hakkı var yapmalıyım demiceksin. ilerde bi kızı sevdin çok aşık oldun ama annen sevmedi napacan? annenin çok hakkı var diye sevdiğin kızdan da ayrılırsın sen.. ne diyimki daha..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beni dinlemicek adamın alnını karışlarım lan ben..
[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

annem in mutlu olup olmayacağı konusuna gelince:

Annem ben ne kadar çok acı çekip zor durumlarla karşılaşırsam benim için daha iyi olacağını düşünüyor, ben onu bu fikrinden vazgeçiremedim. O ne yap derse yapıcam. Bunu kolay yoldan nasıl yaparım diye düşünüyorum o kadar. Evet ben bir ptalım. Gerizekalı bir Matrix özentisiyim. Daha ötesi hiç olamadım.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

Anneni suçlamış gibi olmayayıma ama eğer öyleyse çok yanlış bir eğitim yöntemi. hiçbir işe yaramamakla beraber göründüğü üzere senin psikolojini bozmaya başlamış.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Sosyal ağlarda paylaş

artık sen kendin için bişiler yapmaya başla.... o sadece yapmak zorunda olduklarını yaptı. burdaki zorunluluk maddiyattan değil aradaki kan bağından, senin onun oğlu olmandan kaynaklanır.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 18 Temmuz 2004 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...