arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bu hataya maruz kalmaktayım oyun ekran kartımı destekliyor (nvidia geforce 2mx) linkteki çözümde monitörü 75 hertz e getirme bir çözüm önerisi olarak sunulmuş ancak monitörüm 60 hertz ten yukarısını desteklemiyor, herşeyi denedim ancak bir çözüm bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 oha çıktımı lan o hemen kapiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 çıkalı epey oldu birkez daha İMDAT ! diyorum deli gibi bekledim oyunu , ama oynayamıyorum bu hede yüzünden peah oyun güzel olmasa içim yanmicak ta süper bi expansion arkadaşta oynadıydım[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 arki, oncelikle; *erkan kartinin yeni driverlari yukledinmi? *geforce un ayarlarindan (kendi ozel ayarlari) Hz yi ayarliyabilirsin onu denedinmi?[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ekran kartımın driverı son detonator olmasa da yeterince güncel hz ayarını nerden ayarlarsam ayarlıyayım olmaz o monitörün limiti var , ondan olduğunu sanmıyorum daha önce hiçbir oyunda refresh rate yüzünden çalışmamazlık görmedim duymadım öyle birşey olsa requirements kısmına monitörü de yazmaları lazım gelmez mi ?[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Ayni problem bizdede cikiyor int cafede 8 kisi oynayinca manyak zevkli oluyor meret ama gel gor ki arasira serious prob. olayi bozuyor ortami simdilik ben cozumunu bulamadim bulan olursa bu topice yazsin....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 windows çözünürlüğünü düşür, refresh rate cap i artıcak bildiin gibi ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 yoo bilmiodum :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 refresh rate dediğin yöntemle artıyor ancak oyun bu hatayı vermeye devam ediyor[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 arci benzer durum bendede olmuştu ama kalıyor öyle.. yani monitörün Hz olayını yükseltemiyorsun (en azından Ben böyle biliyorum,yükseltiliyor diye bilen ve nasıl yapıldığını anlatabilen varsa çok süfer olur) Bir arkta "yükseltiliyor" demişti..Nasıl yapılıyor onunda bilgisi yokmuş,bir ara hardware bir siteyi kurdalarken bulmuş bir metin. Monitörü değiştir, Yeni ekran kartı al, olmadı bilgisayarı,içinde TNT lokumu ile camdan aşağı at :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yükselttim işte çözünürlük düşürerek ancak yine de olmadı yeni ekran kartı veya monitör alabilecek durumda diilim şu an ki sorunun onlarda olduğunu hiç sanmıyorum baya çok görülen bir hata ea sitesinde yazdığına göre..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 EA yi basalım[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 *Baskina hazirdir*[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 dün akşam lan da oynarken oldu bilgisayar kaldırmadığı zaman veriyor sanırım oyunda rahat bir 500 ünite vardı saldırı başlayınca bu çıktı[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 p4 1.8 512 ram 64 ram geforce 2 mx bu sistemin en azından oyunu açabilmesi lazım bence.. :lol: hehe generals ı rahat oynuyordum bunda oyun açılmıyor hiç..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 athlon 2000 xp de ... 256 mb ram wın XP de ... 64 MB GF 2 MX 400 ıle ... mınımum graf ayarlarıyla ... 60 MHz refresh rate ıle oynuyorum (benım monıtorunde ust lımıtı 60) ... sorun farklı olup kendıne refrate susu verıyor olabılır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ehh oyun çıkalı 1 yıla yakın süre geçti, sorun anca geçti. ne sebebini ne de nasıl düzeldiğini anlamadım ama oyun çalışıyor önemli olan da o..[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar