TilkiAndre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaslar events ekleyemiyorum bakın kucuk bir events scripti [EVENTS giris] ON=@Login src.rm merhaba spheretablesi acıyorum ON=@login [EVENTS giris] ON=@Login src.rm merhaba aynen boyle yazıyorum ama olmuyor neden ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Eğer player'ın girişine message vermek istiyosan spheretables'taki skillclass 0'ın altına on=@login src.rm Merhaba! gibi birsey yazabilirsin. Ama event vermek istiyorsan on=@login src.events +merhaba [events merhaba] on=@login src.rm hosgeldin. on=@logout src.rm gule gule.[signature][hline]Warning: fsockopen(): unable to connect to radyo.paticik.com:8000 in /home/web/cronjobs/radyoStats on line 9 faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 faust özel olarak konuşabilirmiyiz bir konu hakkında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 msn fln varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ON=@LOGIN [events merhaba] on=@login src.rm hosgeldin. Faust boyle yaptım spheretables.scp nin eof un bi satır oncesine koydum ama olmadı.[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bak yanlış yapıyorsun. adama girişte mesaj verdireceksen şunu yap. [skillclass 0] skillsum .... str ... ... ... on=@login src.rm Hosgeldin.[signature][hline]Warning: fsockopen(): unable to connect to radyo.paticik.com:8000 in /home/web/cronjobs/radyoStats on line 9 faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Tmm faust yaptım saolasın.Birde events ekleyince eof un bi oncesine events ekleyince olmuyor[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 events eklemek için önce o eventi tanımla, örnek: [events osman] on=@login src.rm Osman aabi login oldu sonra skill classta adamın on=@login'ine src.events +osman ekle. adama osman eventini versin. -osman yaparsan, osman eventini alır.[signature][hline]Warning: fsockopen(): unable to connect to radyo.paticik.com:8000 in /home/web/cronjobs/radyoStats on line 9 faust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 saolun onuda yaptım[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar