Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editörcü yok mu?

capul

Öne çıkan mesajlar

Valla warcraftın editörü şu ana kadar gördüğüm en güçlü editör ve kolaylıkla her istediğin yapılabilir...
Ben de bi campaign üstünde çalışıyom da baktım Türkiye'den kimse yok etrafta...gavurdan da yardım isteyemedik artık yapcaz tek başımıza...
Ha bi de aklında bi projesi olan varsa seve seve yardım edebilirm yane işim gücüm yoktur başka...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla uğraşıyorum bende az çok. Belki yardım edebilirim. Ama fazla büyük işler istemeyeceksen :) Muhtemelen ahritaları falan hazırlayabilirim. Ama vakit yaratmak lazım oda ayrı bir konu :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..

[Bu mesaj Dresquin tarafından 14 Temmuz 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Test ederiz tabiki. Ama tester olduğumu unutup burada bug var diyip çat diye silebilirim haritayı. Öyle zamanlar için koca harflerle TESTERSINIZ SİLMEYİN falan yaz :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...