Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scp yazmak isteyen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana gerçekten sağlam scp ci lazım... köklü değişikler yapacagım ve yardımcı ya hatta ustaya ihtiyacım var ...
[email protected]
bazılarınız ne diyo bu fln diyebilir ama gerçekten güzel scp yazan ve herşeyi bilg. interneti fln hazır olan server a 1 - 2 sene uğraşacak adam arıyorum... ( mesala server da mage olmuyacak ... olucak ama magei 15 den başlatıp 150 ye çıkartacam 150 ye çıkartınca uçacak fln ) fazla uçuyor a benziyorum ama bunları yapmak imkansız degil neyse birisi bana mail fln atarsa sevinirim.....
Mesaj tarihi:
neden yahu illa mage'i 50 den başlatıp 100 e kadar zart zurt diye hemen 1 haftada gm yaptırmak lazım degilki .. yani gerçek dünyayla kıyasla yapmak istiyorum herşeyi ... ne kkdr benzetebilirsem yeni harita fln yapacaz... falan filan
Mesaj tarihi:
1-2 sene sürer demişsin tmm fikirlerinde güzel ama türkiyede 1-2 sene içinde bu karanlıklar içinde uo oynuyan kalmayabilir.[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
hiç mi bir baba yiğit yokmu bronxun eski scplerinin dışına çıkabilecek yahu ... niye herkez hor görüyor yani uo bu sadece bir tek scpritslere bağlı kalamayız ki ...
  • Yeni Oluştur...