Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bana gerçekten sağlam scp ci lazım... köklü değişikler yapacagım ve yardımcı ya hatta ustaya ihtiyacım var ... [email protected] bazılarınız ne diyo bu fln diyebilir ama gerçekten güzel scp yazan ve herşeyi bilg. interneti fln hazır olan server a 1 - 2 sene uğraşacak adam arıyorum... ( mesala server da mage olmuyacak ... olucak ama magei 15 den başlatıp 150 ye çıkartacam 150 ye çıkartınca uçacak fln ) fazla uçuyor a benziyorum ama bunları yapmak imkansız degil neyse birisi bana mail fln atarsa sevinirim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Fazla uçmu$un bunu yapınca eline bi$i gecmez UO tadı iyice kaçar. Yardım bulabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 neden yahu illa mage'i 50 den başlatıp 100 e kadar zart zurt diye hemen 1 haftada gm yaptırmak lazım degilki .. yani gerçek dünyayla kıyasla yapmak istiyorum herşeyi ... ne kkdr benzetebilirsem yeni harita fln yapacaz... falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ba$arılar.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 teşekkürler - de hemen açamayız ki yaklaşık 1 - 2 sene sürer herhalde genede tşk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 1-2 sene sürer demişsin tmm fikirlerinde güzel ama türkiyede 1-2 sene içinde bu karanlıklar içinde uo oynuyan kalmayabilir.[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bencede tadı kacar.[signature][hline] SlayerTr GM Flek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 neden yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hiç mi bir baba yiğit yokmu bronxun eski scplerinin dışına çıkabilecek yahu ... niye herkez hor görüyor yani uo bu sadece bir tek scpritslere bağlı kalamayız ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar