Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Arkadaslar hem benim için hemde diger yeni server açacak arkadaslarin çok merak ettigi konulardan biri sizce Map olarak britainlı map mi daha iyiy yoksa tamammen degistirilimiş farklı bir harita mı ??? (Açıklarsanız Sevindirik olurum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Sosaria nedeni ise diğer oynadığım 3 farklı haritada zevk alamadım ama sosaria biraz editlenince yeni bir $eyler ekleyince tadına doyulmaz hale geliyor.[signature][hline]Fredy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ztn serverimin ismi Sossaria ''s'' double koydum çünkü telif hakkı başkasında idi sence isim güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Herkesin kendi fikri tabi ;) Dediğim gibi siz Sosaria'yı azcık editleyin deği$tirin Sossaria yapın :) Kullanın.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Benim düşündügüm şeyler Lord luk ve Lady sistemini çok daha güzel hale getiirecek çünkü bi ara bir script wardı asker alma script i buradan sadece lordlar ve ladyler asker alabilecek ve ilk 15 gün ana skilleri Lord British in kalesinde lor british tarafindan sizlere verilecek yani ilk 15 gün gm yok Lord British var pk lar için ise Thulann bu adam serverin ilk günü gelip şehirden pk olmak isteyenjlere bir gate açıcak ve benim yaptıgım bi script war pk olma taşı diye ona tıklayıp pk olcaklar düşüncem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Karı$ık bi$i yonetimi zor olacaktır. Tabi kendi sisteminiz yine :) Umarım aradığınızı bulursunuz.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Sosaria da güzel fakat yeni tatlar gerekiyor yeni mapler daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Yeni tatlar Sosaria üzerinde ya$anabilir yeni eklemeler yaparak. Ben $ahsen sosaria'dan vazgeçmem.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Thulann haa cok hos da bu bi juka kadın degilmi ve gerektiginde lord british icin savasmis biri / Ultima kitabi... bu sartlarda thulan die adlandırdıgın kişinin adini baska birsey yapman daha uygun olur die dusunuyorum ayrıca sosarianin editlenip (abartı deel) eylenceli bi yer elde edilecegini dusunuyorum ama son karar yineyapanın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evt biliyorum kitabi okudum hepsini ondan yola çıktım ama Thulann onun için savasıyor ama son kitapta Teknokrat Savasında adilik yapıyor çok kızdım !!! o yüzden Pk ların bası o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar