Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Merhaba windows XP ve windows 2000 sistemlerini ethernet yoluyla nasıl bağlayabiliriz , ne yapmamız gerekiyor, yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 daha detaylı sorsaydın keşke :) kabloyla dicem kötü olacak hehe.. ikisinin network protokollerinde fark yok aynı şekilde bağlıcaksın.. client for microsoft networks, tcp/ip, qos paket denetleyicisi.. cross cable mı bağlıyosun hub mı var? takıldın da mı soruyosun? ehh aç biraz :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 direk kabloyla ethernet kablosuyla , fakat kablo bağlı değilmiş gibi davranıyorlar niyeyse görmüyolar , ayarını falan nereden yapmak lazım ?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ortada hub yok ise eğer, kablonun normal ethernet kablosu değil crossover kablo olması lazım.. çapraz bağlıcaksın yani.. elinde connector ve cat5 pense varmı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 connector ne , cat5 pense ne ki :) ? ya bizim evde iki bilgisayarı eskiden bağlıyoduk bu kablolarla , bu aynı kablonun kısa olanı onu kullanıyoruz şimdi ama başka bilgisayarla bağlamak için[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 pm atıyorum, icqdan görüşelim :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 eğer iki bilgisayarsa hubla falan uğraşma hiç iki ethernet kartı+yetecek uzunlukta bir kablo yeter. ben evde 98 ve xp olan iki bilgisayar var öyle kullanıyorum. edit: görmüyorlarsa protokol sorunu vardır. crossover neymiş çapraz neymiş kardeşim benimki dümdüz kablo :horace: [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 18 Temmuz 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar