Unholy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Öncelikle Merhaba... Yaklaşık 24 saat önce son olarak giriş yaptıktan sonra bu sabah tekrar oyuna girmek bilgisayarın başına oturduğumda bir sorunla karşılaştım. Password'un yanlış olduğu uyarısını görünce şo oldum. 'Hack'lendiğimi sandım. Uzun süreli uğraşlar sonucunda Yeni şifre e-mail adresime geldi. Asıl sorun şu bu şifre içinde yanlış diyor. Account ismi yanlış olma olasılığını göz önüne katmıyorum çünkü bir yıldır aynı acc. ismini kullanıyorum. Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Olay gittikce karmasiklasiyor. Oncelikle kullandigim Station name ile kisisel bilgilerimi verdigimde karsima cikan Station name farkli nasil boyle bir hata ya da olay olabilir. Saygilarimla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 soe'ye mail atmadan çözebilecekmişsin gibi gelmedi bana.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 caps lock a dikkat ettinmi peki ? sifrede buyuk kucuk farkediyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar