NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 esto pumen ost nominus, est solarus on mithas al cevirdim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Osuran_boğa said: almanca bilen bi pati şu cümle yanlışmı sölesin ciğerimsiniz Ich liebe meinen gott. mein freund. birisi yazmış da bana google translate kullanmışsa yanlıştır kesin millet ne coşuyor ya abi şimdi şöyle.direk ingilizce kalıbıyla çevirmiş ondan cümle devrik. doğrusu şu : Mein freund, ich liebe meinen gott. Arkadaşım, ben tanırımı seviyorum. ne kadar mantıklıysa bu cümlede o kadar mantıklı :D meinen gott denmez, ich liebe den gott denir. BENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ameno , interani alamire torimeee lachiro lachiro lachiree torime mei ma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sipey emin misin bak adamı dövdükten sonra ortaya çıkmasın aslında doğru olduğu. axe sende cücelerin eline düşesin emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi almancı arkadaşlar var onlara sor emin olalım. Jahrein olsun Vanille olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 beyler ggöt möt ayıp oluyor yanlız, almansınız ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 dfjklsd sipey ay koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yanlızca iş arkdaşlarım sipey derler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 meslek neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 pimp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar