Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çöp vs köpek

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar bu benim ilk köpeğim evet bir sene oldu beraberiz bi ton şeyi öğrettim falan derme çatma eğitim bilgisi ile ancak , ben evde yokken bu hayvan bütün evi paramparça ediyor. Özellikle bütün çöpleri parçalayıp evin her tarafına dağıtıyor. Herşeyi engelledim bunu engelleyemedim. Evde olmadığım her saniye bir şeyi parçalama girişiminde köpek. Hayır bakıyorum dişleri falan da tam , bildiğim üzere tabi, Sadece parçalamak için parçalıyor resmen.

Ben bunu nasıl engellerim ? Oyuncakları falan da var bu arada. Hediye ettiğim terlikler ve bir kaç tane de oyuncak.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 15 sene kocaman köpek beslemiş biri olarak.o kendiliğinden geçiyor ya.birşeye kızmış olabilir.kıskanclık vs de olabilir.biz köpeği 2 gün yalnız bırakmıstık.bildiğin kocaman köşe koltugu parçalamıştı.

hayvan gibi koltukta delik açmış.delikten girmiş büyütmüş büyütmüş eve girdik koltuk içi doluydu heryer :)

sevgi gösterin biraz.vardır bir derdi
Sosyal ağlarda paylaş

evde yalnız bırakınca yapıyor genelde , kızınca falan , farkındayım da. Yok mudur abi bi çaresi cidden? Bırak bir koltuğu , kocaman koltuk takımı heba etti , dvd arşivimi yok etti , hele ki çöpler vs. Çok fena durum. Kaç halı attım yahu.hele bi tuvalet kağıdı bulsun , rulo halinde. Bir hafta temizliyorum onu ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...