Abus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bence düet olayı süper.İki hayran olduğunuz karşılıklı düet yapıyor ve ortaya çok kaliteli eserler çıkıyor.Bunu yabancılarda çok sık görüyoruz ve ben bugüne kadar kötü denilebilecek bir düet duymadım.Ama bizim türklerde bu olay çok nadir ben isterimki bizimkilerde bol bol düet yapsın.Sizin düşünceleriniz nelerdir bu konuda?[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yapılacak şarkı vardır, yapılmayacak. uygun şarkı yapamıyorlarsa, eh kötü olmasındansa yapmasınlar daha iyi. ama farkındaysan artık konserlere ikişer ikişer çıkıyolar ve güzel bi düzenlemeyle çok şık eserler çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 iki yabancı feat. teoman & şebnem ferah bence 1 numaralı türkçe düet.. ama senin neden böyle bi başlık açtığını da anlayamadım..arkadaşın da dediği gibi düet olacak şarkı var olmayacak şarkı var olacak şarkıya bak teo ve şebo nasıl yapıolar di mi?? ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 İbrahim Tatlıses ile Petek Dinçöz Şaka Gibi şarkısında düet yapcaklarmış söylemişlerdi Televolede ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Haueh o zmn iyice çekilmez hale gelir o $arkı.. bencede düet'e onem verilmeli gerçekten çok güzel şeyler çıkıor.. mesela bu düetmi oluor bilemicem ama Zerrin Özer & Kenan I$ık . Kim bırakmı$ki, benim en sevdiklerimdendir.[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar