Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stereo anfi konusunda deneyimi olan(lar)

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Stereo anfi almaya karar verdim ve şu ürünleri gözüme kestirdim:
Yamaha RX-797
Yamaha N-555
Yamaha YST-SW-216 (gerek duyarsam eklenecek)

Bu ürünlerle ilgili düşünceleriniz nelerdir? THD değeri düşük olduğu için RX-797'i seçtim. N-555'in sesi de 30m² salon için yeterli gelir sanırım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Urunlerden ziyade alim tarzina yorum yapicam.

bu urunler kesinlikle kagit ustunde kiyaslanmamali, hi-fi set kurmak istiyorsan kararlastirdigin hoparlorler ile sana yakin gelen amfileri tek tek dinle. kulaginin sevdigi karaktere daha uygun bi setup i bulman isten degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Evet, müzik ağırlıklı olacak.

RX-797'i dinleme fırsatım olmadı. Aslında AX-497'nin de ihtiyacımı karşılayacağını düşünüyorum ama AM/FM alıcısı olması fena olmaz.

NS-777'leri Harman-Kardon ile dinledim ve tatmin ediciydi. Açıkcası bu kombinasyonu nerede dinleyebileceğimi bilmiyorum :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

benim su ana kadar alisveris yaptigim bl muzik de, mavi hifi de oldukca ilgili ve sorularinda sana yardimci olacak sekilde kaliteli hifi dukkanlari. istanbulda daha bir cok alternatif var. bunlara markalarin turkiye distributorlerini ana sayfalarindan bakarak gorebilirsin.cogu hifi ci zaten sattigi urunun distributoru cok buyuk markalar haric.

Harman falan muzik dinlenecek sistemler degil etraflarinda bu kadar alternatif varken.

stereomecmuasi da bi manada butcende sana nerelere bakabilecegin ve alternatifler konusunda fikirler verebilecek bi olusum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...