Kspong Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://shiftdelete.net/lord-british-ozune-donuyor-7736.html haberi gördüğümde bıngıl bıngıl oldu içim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Yine bana hüsran, yine bana hasret var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bu saatten sonra oturup eski UO gibi sandbox yapacak değil. herhangi bi mmorpg yapacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ulan uzaya gittin hala akillanmadin yok macik mis yok efenim zombiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Tekrar uo gibi bir şey yapmayacağını açıklamıştı zaten bu düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Zaten sattı bizi ea e top. Bak sinirlendim şimdi brr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zor artık zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Tabula Rasa'dan sonra kredibilitesi kalmadı ama yine de hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Uzaya çıktı ama hala 2 boyutu aşamadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zaten daha başlamadığı projenin bitmesi fln derken çocuklarımız oynar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Onu bunu bilemem. Güzel bir oyun yaparsa tadından yenmez. 2d yapmasını isterim zaten ben şahsen. 3d ye bir gıcığım oluştu. 2d Farklı ve daha oynanabilir geliyor. 2d ve çok uçuk grafiklerde yapılabilinir. Diablo 3 mesela gayet harika grafikler. Diablo 3 gibi bir uo düşünsenize. Hem daha ayrıntılı hem de süper gelişmiş grafikler. Olursa can yakar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 diablo 2 gibi değil de eski uo'nun grafikleri gerçekten çok iyi. aynen devam edilse çok güzel olur. ne istiyorum diye yazsam aslında sıradan istekler... uo'ya yeni bir map, ırk, devlet vs. sistemi gelse yeniden başlanır rahat rahat oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bencede grafik desteğine gerek yok. Ancak herkez bizim gibi düşünmüyor, düşünmemeside normal. Osi şu anda bile gayet güzel. Oyunda loot olsa ve Güvenli alanlar kaldırılsa çok daha güzel olur. Güvenli alan olmaması ve loot olması, UO'yu efsane yapan şeylerden biridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kusura bakmayın ama bunu yapmalıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar