kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Full kolu kaplıcak şekilde dövme yaptırmak istiyorum siyah olucak renkli değil.. Böyle birşeyin altından kalkıcak dövmeci tavsiyesi yapabilcek varmı Ve tüm kol dövme ne kadar tutar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bursa ama şehir dışıda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 500-3000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Aslında yaptırcağım şeyi şimdi anlatamamda bir iki örnek gösteriyim Son resimde renkli kısımlar var ama ben biraz soluk ve tek renk siyah istiyorum ilk dövmedeki gibi tarz olarakta böle sisli bulutlu bi görünüm Kabataslak böle anlatılabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 İzmir'de Luba Goldina var harikadır siyah-beyaz çalışmaları, Ankara'da Mustafa Sofuoğlu var o da iyidir benim dövmecim, Antalya'da Berat Bumin çok iyidir. İstanbul'da bin tane var ama iyilermi bilmiyorum. fiyat olarak tüm kol 500'e yaptırmak hayal:D, kaliteli bir dövmeciyle çalışıyorsan en az 2000tl çıkarcaksın cebinden. edit2: hatta 2k bile az tüm kol için şimdi düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2000 lira falansa iyi ya aklımdan öyle rakam geçiyordu sallamasyon olarak 2000 veririm iyi biryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Abi taksimetre gibi çalışıyo dövmeciler 80-100tl arası makineyi açıyolar sonra santimine göre fiyat şe ediyolar. Benim kulak deliği kapandı da takmıyodum küpeyi ne zamandır yarın gidip deldiricem.. İzmirdeyim gerçi köprüaltına gidicem benim tanıdık orası öğrenirim tahmini bi fiyat gerçi çok değişiyo fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 seviyosan iyi güzel de insan hiç mi sıkılmaz? bir de tüm kol. nasıl bakıyorlar tüm yaptıranlar bu olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya abi öle konulara girersek bu topicin sonu haram günah cık cık mesajlarla dolcak,lütfen rica ediyorum :k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 günah haram cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Askerden sonra yaptır gitmediysen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ben askere gidene kadar kıyamet kopar zaten boşverin siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok dayak yersin bikbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Askere gitmeyi düşünmüyorum çünkü yurt dışına çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok seviyorum tüm kol dövmeleri bi gün bende yaptıracam da çok zayıfım incecik kolum var biraz kilo almam lazım dzgün durması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bide bu tam kol kaç saat/gün sürer. şehir dışı olucağı için buda önemli ayarlamak lazım yer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende bir anda yapmazlar 2 seansta bitirirler en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Madem yurtdışı planların var orda yaptırsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 miami inke git sdjflsdjlfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kedidirkedi said: Bide bu tam kol kaç saat/gün sürer. şehir dışı olucağı için buda önemli ayarlamak lazım yer =) o senin kaç saat dayanabileceğine yada dövmecinin kaç saat çalışabildiğine bağlı. Genelde 1 seans minimum 2-3 saat sürer ve her seans arasında 1-1.5 hafta ara vermen lazım. Bence tüm kol en az 2 ay sürer, aşağı yukarı 30 saat sürüceğini düşünüyorum tabi. 25x16cm'lik bir dövme 10 saat sürüyor ordan hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2 ay mı aboo,fenaymış ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yani adamla anlaşıp uzun çalışsanız bile(6-7 saat mesela) 3 seansta biter tüm kol, o da arayla en kısa 4-6 hafta sürer. Tabi bu varsayımım dövmecinin hızına da bağlı, benimki çok tembeldi mesela 2-3 saat geçince bırakıyodu işi gücü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedidirkedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 biri miami inke git demişte cidden çok para olsada orda yaptırsak :P hmm bu izmirdekine bi sormak lazım fiyatı cartı curtu 2000 liraysa yaptırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar