Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşanım Öldü..!

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
4.sü olmaz çünkü uğursuz rakamımdır. yani o ayaklanmada başarı olmazda o bakımdan. peki ayaklanma nasıl çıkarıyoruz hür generalim...?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

çok kolay :-) Önce karşı çıkacak bir şeyler bul mesela sitenin ismindeki patinin kedi patisi olarak tasvir edilmesinden muzdarip köpek sahipleri ve senevleri derneği olabilir. Önce isteklerinin yerine getirilmesi için ultimaton ver ve forumu birbirine kat. bu arada yandaşların olacaktır, onlarla pm'den yazış ve bir anda hep birlikte yeni bir başlık altında ayaklanın, mücadele fitilini ateşleyin :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm yok kedi bana güveniyor biraz güvenini sarsarım o yüzden sakat ancak sen çıkar ayaklanmayı biz destek verelim?
karakedi şu patipet'i açmadı gitti ....[signature][hline]===> orc_lord <===
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

Bizde bi yavru kuş bulmuştuk ve uçamıyordu ne yapacağımıza karar veremedik ve bi arabanın üstüne koyduk ki annesi gelsin alsın yavrusunu diye ve oradan canavar bir kedi gelerek kaptı yavru minicik kuşu gitti.
O gün bugündür kedileri sevmem zaten bi arkadaş o kediyi 1 hafta sonra yakalamış ve kafasına orta çaplı bi taş atarak hayatına son vermişti.
Gerçi öldükten sonra kediyede üzüldüm ama kuşa daha çok üzülmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
hasansemre, 10 Temmuz 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
Bizde bi yavru kuş bulmuştuk ve uçamıyordu ne yapacağımıza karar veremedik ve bi arabanın üstüne koyduk ki annesi gelsin alsın yavrusunu diye ve oradan canavar bir kedi gelerek kaptı yavru minicik kuşu gitti.
O gün bugündür kedileri sevmem zaten bi arkadaş o kediyi 1 hafta sonra yakalamış ve kafasına orta çaplı bi taş atarak hayatına son vermişti.
Gerçi öldükten sonra kediyede üzüldüm ama kuşa daha çok üzülmüştüm.

hmm sende benim gibisin yani, o yüzden hemen anti-kedi birliğini oluşturmalıyız..[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

benim yaklaşık 30 tane tavşanım kaçmıştı :D

çiftliğe yeni bakıcı almıştık adam gitmiş tavşanlar otlasın diye kapılarını açmış. Tabi tavşan bu dururmu. Bi işini bilen yaşlı bi tavşan vardı bi o duruyodu. Ufaktık o zamanlar üzülmüştüm tabi doğal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
uncla, 12 Temmuz 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
sıkma canının benımde ıkı tane tavsanım olmustu zamanında cok sevımlı hayvanlardır cok severım..

kesinlikle katılıyorum, oldukça sevimliler..[signature][hline]===> orc_lord <===
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...