lrem Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şimdi ben kız değilim adım irem değil adım EMRE irem amaç. neyse. EMRE benim kız rp si yapmıyorum. tmmdır Alıntıla
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ne kuyruk acın varmış arkadaş hahahahaha Alıntıla
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adın irem değil adın emre ama kız değilsin ama sana irem densin istiyorsun erkek de değilsin şimdi normalde erkeksin ama burda değilsin hımm zor bir nick seçmişsin. Alıntıla
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yeni gelenlere sarkı armağan ediyorum Alıntıla
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sonuçta bir merhaba yazmaktan daha anlamlı ve sıcak Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Lrem sandım başta, o ne demek lan diye düşünüyorum sabahtan beri. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.