Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Gerçekçi olması için uğraşmadım böle renk gelsin biraz dedim çok fazla detayları kurcalamadım bıraktım böle.[signature][hline]Alma? Mater?[Bu mesaj Lixad tarafından 10 Temmuz 2004 05:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kollar biraz tek renk yüzü de biraz fazla beyaz olmuş gibime geldi. [Bu mesaj Black1ce tarafından 10 Temmuz 2004 05:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hımm baktımda yüzü azcık solgun olmuş yaf[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yok yok çekimden önce pudra sürmüş yüzüne onun beyazlığı o. Fondoten sürseymiş bukadar sırıtmazdı ama neyse pudrada idare eder yüzü parlamamış enazından.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ehi,yanlış anlaşılmaya neden vermiyim şindi :) kendim 1-2 birşey yapmayı denedim[lix kızmaz diyerekten] Şöyle bir kaç bir şeycik...Ek olarak; "Olursa,Benim aşkım böyle bir şey olmak zorunda" desem :P Koldaki dövmeyi daha iyi yapamadım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ltfen.. mavi göz olmaz. :) karakalemken çok daha iyiydi ama ilk deneme için fena olmamış. Çizim kısmını biraz daha yumuşatabilirsin belki..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 höyttt noluyo lan o bnm bi kere. Half kardeş kusura bakmada o benim yani yok öle.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Pantolon ve dövmeler hiç olmamış,gerisi güzel :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sağolasın sensible :) hehe[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ben onu etek sanıyodum[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben de öyle düşünmüştüm..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehi benim hayaller aykırıdır abi :) uymaz öyle kolay kolay.. ahhh ah... *!resime bakıp haayallerine devam eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tamam half bu kızı sana bağışladım ben yenisini çizeyim bakıyım gastede yok resim bulcak yaf ımm bakkala kadar gideyim bari.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Halfmumi, 10 Temmuz 2004 06:20 tarihinde demiş ki: ehi,yanlış anlaşılmaya neden vermiyim şindi :) kendim 1-2 birşey yapmayı denedim[lix kızmaz diyerekten] Şöyle bir kaç bir şeycik...Ek olarak; "Olursa,Benim aşkım böyle bir şey olmak zorunda" desem :P Koldaki dövmeyi daha iyi yapamadım ama :P popo koymayı unutmuşun :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Liz göğüsleri olmamış kızın bence çok garip olmuş[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ahauh Lixad kusra bakma senin resimde o dediğim şeyler zaten yokmuş :D Pis Half![signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Temmuz 2004 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Sensible, 12 Temmuz 2004 05:05 tarihinde demiş ki: Pis Half! mmm said: Halfmumi, bir ara demiş ki: tanışıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Deep-Night, 12 Temmuz 2004 03:02 tarihinde demiş ki: Liz göğüsleri olmamış kızın bence çok garip olmuş Bencede sanki tek bi göğsü vamrış gibi duruyo böle elips şeklinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 evet göğüsler olmamış[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar