aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bana da herşey acayip kolay geldi, hele instancelar sıkıcı derecede kolay, druid healerım işte şu an mesela violet hold yapıyorum onlar pack kesiyor ben koydum hotları post atıyorum falan cidden. aha da döndüm baktım bir portalı temizlemişler tankın sadece 2.6 k canı gitmiş falan fdsg.. boomkin olucam öyle healerlık yapıcam belki o zaman biraz zor olur. birileri ölür falan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oha geri dönmüş fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 evety :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bariz belli oluyor 29 lvlda 3 dungeon lvl atladım ... bıde en kotu dungeon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 grumwel said: bariz belli oluyor 29 lvlda 3 dungeon lvl atladım ... bıde en kotu dungeon ... dude, seriously -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 feral ol gel yanıma 2s yapalım erenim healmeh ben bu arada 5.patiick accountm fasçödm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fıusdhf allah cezanı verecek, sen hangi serverdasın ki, ben grim batol, sanmıyorum migrate parası vereyim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yok zaten gelme iğrençbi server ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar