Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dün akşam bütün gün darksiders kasmanın verdiği bitkinliğin ardından biraz dinlenmek için oyundan çıktım.xboxın dashboard'unda mal mal bakınıyorum hafızaya ayarlara filan.sonra nedense temadan rahatsız oldum.geçenlerde de bi sitede pcden xboxın hdd'e tema atmayla ilgili bişiler görmüştüm,meraklandım,hadi onla uğraşıyım filan dedim,demez olaydım.. neyse efendim eterneti taktım,pcyle network oluşturdum filan.o sırada internet te açık,hdd'in içinde de darksiders'ından bayonetta'sına envai çeşit henüz resmi olarak çıkmamış oyun kurulu.uğraştım biraz tema olayıyla,meğer xbox hdd'ini pc'ye göstermek bayaa zahmetli modlamalar filan gerektiriyomuş, salla dedim kendi kendime,söktüm eterneti filan oyuna geri dönücem,ama o da ne? oyunu hdd'ten açmaya çalıştığımda hata veriyo.kapattım açtım , hdd'i söktüm taktım değişen yok. ulan dedim yoksa... evet. ban yemişim.. şimdi acaba ben live'dan bir kere bile oyun oynamamış olmama rağmen böle salakça bi merak yüzünden banlanmama mı yanayım, boku bokuna banı yiyip üzerine bi de tema işini de halledememiş olmama mı yanıyım,ileride satmak istesem konsolumun değerinin kat kat düşmüş olmasına mı yanayım,yoksa banla oluşan hdd kulanamama vs gibi fonksiyonları geri kazanmak için ödeyeceğim 25 lira teknik servis parasına mı yanıyım bilemedim.boşuna insanın başına ne gelirse meraktan gelir dememişler demek ki. neyse ki hdd kullanımı filan geri kazandırılabiliyomuş artık,zaten live'dan filan takılmak gibi bi heves içinde de değildim hiç bi zaman,aynen single devam ederim artık.böyle işte,paylaşayım istedim. :)o kufuru sildim - viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 http://members.shaw.ca/toner.smilies/smilie/facepalm_smiley.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 satmayı düşünürsen yaza doğru ben alırım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 EN COK PLAYSTATION CUNKU EN GUZEL O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bill gates de insaf yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kaça satıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 satmıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 iyiymiş seninki de =) ben onu şöyle denemeyi düşünüyorum da henüz kasmadım kablo cekmeye konsolun olduğu yere: router'dan ip dağıtmak icin yalnızca mac id'lere bak diyip evdeki bilgisayarların mac idlerini vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fizban said: iyiymiş seninki de =) ben onu şöyle denemeyi düşünüyorum da henüz kasmadım kablo cekmeye konsolun olduğu yere: router'dan ip dağıtmak icin yalnızca mac id'lere bak diyip evdeki bilgisayarların mac idlerini vericem. niye ole bisi diyosun ki abi? routerinda zaten DHCP yok mu? yada x box baglanamiyo mu kendi routera? bu ara fiz yannislikla snein mesjai editledim auheauhea quote yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 adminin mesajının üstüne edit olur mu lo ? hayır berkay, amaç xbox'ın nete bağlanmaması, ama diğer makinelerin bağlanması. aynı zamanda xbox'ın da networke bağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 offf fena olmus hakikaten. bu arada xboxı olan arkadaşlar online olmadan önce mutlaka xbox.com'dan aleti servise vermeye çalışın. xbox.com da aletim hata verdi, tamir ettirmek istiyorum formunu doldurunca bi dahaki adımda hata veriyosa, xbox'ınız marklanmış demek oluyo. ilk online oluşunuzda ban yersiniz. böylece daha bi dikkatli olursunuz. ayrıca xboxın hard diski kurtarılıyo ama bildiğim kadarıyla çok çetrefilli bir iş. onun yerine 40-50 liraya yeni hard disk alabilirsiniz 120gb kolayca. (alabilirsiniz demiyim, yapabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 25 tl'ye kurtarcaksan iyimiş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hmm evet o kismi bende gormemisim, 25 liraya iyi kurtariyolarmis. neresi yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kadıköy yazıcıoğlundaki atik elektronik yapıyo,live hariç tüm fonksiyonlarını geri kazandırabiliyolarmış makineye bandan sonra. perşembe günü götürcem cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar