Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 selam.. inscription skilli malum baya gold kazandiran bi skill oldugu icin buna bi manadrop olayi koymaya karar verdim bi tane function hazirladim fakat eksik cok :) eksik manasi bitince gene yapiyo itemi.bide baska bi denememdede manasi 7 den azsan 65000 küsür mana geliyo -5 mana koydum ondan galiba function şu. [function manadrop] if ( < 7 ) src.sysmessage Mana yeterli degil. return 1 else src.mana=( + (-5)) endif yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 hallettim belki baskalarina yardimi olur [function manadrop] if ( < 7 ) src.sysmessage Mana yeterli degil. src.skill fail return 1 else src.mana=( + (-5)) endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 peki bunu nereye ekliyecegiz ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ben size direk Quaxis scriptlerimin icinde bulunan konforlu bir $eklinde olanini sunayim: [function manamiye] if ( >= ) src.mana +(-) return 0 endif komutu du$urmek istediginiz mana miktari ile birlikte kullanabilirsiniz, ornek: src.manamiye 15 (bu komut ki$inin manasini -15 du$urecektir) gibi... edit: smiley [signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! [Bu mesaj Dmx tarafından 17 Temmuz 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dmx bırakmıştın sen?[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bırakmak ya da bırakmamak işte bütün mesele bu demişim de mi bi yerlerde sen hala ne kurcalıyorsun faust paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 faust sende bırakmıştın...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 makelast larda sorun olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ya kaç kere dicez bırakmak yada bırakmamak işte bütün mesela bu demi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İsteyen bıraktım der girer,isteyen bırakmadım der girmez. Hesabını tutmak sanamı düştü?[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kime dedin burda bi kaç kişiye demiş olabilirsinde ondan soruyom banamı dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medcezir1907 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 brook özel mesajlarını kontrol ediyormusun sana bi mesaj attım kontrol etmem diye inat ediceksen bana msn ini verirmisin tabi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Demekki birakmamis Faust? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Dmx'in yontemi çok ho$mu$ hll :)[signature][hline]Fredy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar