Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım(divx,mpeg v.s.)

Seperate

Öne çıkan mesajlar

eski bir sistemim var.ancak eskiden sorunsuz çalışan mpegler,divxlerde sorun yaşıyorum,birçok program denedim,k-litecodepack yükledim,media 9 player yüklü,videoLAN yüklü ancak bazı mpeglerde arkada video çalışmasına rağmen yeşil ile kaplı görüntü üstte çizgiler var birkaç tane..
bunun nedeni nedir ekran kartım vodoo 3 direcxt 9 yüklü acaba onla ilgili sorun olabilir mi?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartın overlay surfaceleri (video/telezyon gibi şeyleri göstertmek için ekrana direkt erişim benzeri bişi, hız için kullanılır) tam desteklemiyor olabilir, http://bsplayer.org/ dan bsplayer ı çekebilirsin. overlay kullanmadan da çalabiliyor o, ama performanstan ve kaliteden biraz kaybediyorsun.

bir de bi aralar multimedia şeylere yönelik bi Linux sürümü vardı nedir nasıl kullanılır zerre bilgim yok ama işine yarayabilir.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

bi de yeni programlar (Bsplayer'ın yenisi de) benimki gibi eski bilgisayarlarda oldukça kötü çalışıyor. Bsplayer'ın eskisini falan bul biyerlerden büyük ihtimalle düzelir. Windows Media Player iirenç çalıştırıyo bende de..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...