Boci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Cuce said: o zaman travellı/tp'li panda Büyük ihtimal travel/tp yi o da yapacaktır. Ama oyunun başındaki 3k goldu buna harcıyacağını sanmam
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yanı tempest/engineer alıp parayı travel'a harcayıp zıplıya zıplıya itebilir kulelrini
Boci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Evet tempest ta kule almak için mantıklı bi hero. Ama nedense defiler hala bende daha ağır basıyo. Muhtemelen ilk lvl 6 da ulti ile karşı tarafın kulesini alabilirim.
spompas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tempestla lvl 7 olman yeterli kimse üstüne yogunlasmamıs, stun var disable war elementel larlada dmg war, silence veya cyclone yapan itemla yavaş yavaş öldürürsün ama oyunu 40 dk bitirdin bitirdin yoksa bi işlevi yok çünkü teamplay hero su.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dota olsa prophet dicemde honda defiler iyi bi tercih evet 6 da ilk toweri engelleyebilcek bisi yok cunku adam sana yanasamayacagi icin
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 en iyi pusher leshractı. eğer diabolicin kuleye verdiği dmg kaldırılmadıysa hala en iyi pusher odur ha bi bkb ye gg olma ihtimaliniz yüksek karşısı sağlam bi pursuer ise orası ayrı
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Pusher / farmer istiyorsan en iyisi Soul Stealer
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Boci said: Şimdi durum şu. Birbirimizi gaza getirip gel lan 1v1 kapışalım dedik. Oyunda galip gelen (buranın altını çiziyorum en çok kill yapan değil galip gelen) kazanacak. Yani ben seni 20 kere kestim ama oyunu sen kazandın diye bi geyik yok. Rakip Legionere alıcak. Kendine çok güvendiği için bunu söyledi. Benim çabucak towerları alıp oyunu bitirmem için hangi heroyu seçmem gerekir. Niyetim Legionere i kesmek değil oyunda galip gelmek... ben legioner'i alıcağımı demedim Communicator kayıtlarına bakabilirsin.
Boci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Devilmanta said: Boci said: Şimdi durum şu. Birbirimizi gaza getirip gel lan 1v1 kapışalım dedik. Oyunda galip gelen (buranın altını çiziyorum en çok kill yapan değil galip gelen) kazanacak. Yani ben seni 20 kere kestim ama oyunu sen kazandın diye bi geyik yok. Rakip Legionere alıcak. Kendine çok güvendiği için bunu söyledi. Benim çabucak towerları alıp oyunu bitirmem için hangi heroyu seçmem gerekir. Niyetim Legionere i kesmek değil oyunda galip gelmek... ben legioner'i alıcağımı demedim Communicator kayıtlarına bakabilirsin. Ahahahahah. Burda yazılanları okudu ya. Legionere den vazgeçmeye başladı bile (:P)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Boci said: Fistan said: Defiler. Hımm aslında ultisiyle tower indirebiliyosun. Mantıklı. Ancak engellemek için karşısına legionere çıkarsa biraz mantarlar gibi. defiler bildigin str killer gibi bişi nereye alıyo lejyoner ahaha , sen vurmadıkca lejyoner dönmicekki zaten teketekde lejyoner bi sik yapamaz afedersin.
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Boci said: Devilmanta said: Boci said: Şimdi durum şu. Birbirimizi gaza getirip gel lan 1v1 kapışalım dedik. Oyunda galip gelen (buranın altını çiziyorum en çok kill yapan değil galip gelen) kazanacak. Yani ben seni 20 kere kestim ama oyunu sen kazandın diye bi geyik yok. Rakip Legionere alıcak. Kendine çok güvendiği için bunu söyledi. Benim çabucak towerları alıp oyunu bitirmem için hangi heroyu seçmem gerekir. Niyetim Legionere i kesmek değil oyunda galip gelmek... ben legioner'i alıcağımı demedim Communicator kayıtlarına bakabilirsin. Ahahahahah. Burda yazılanları okudu ya. Legionere den vazgeçmeye başladı bile (:P) Söylediğim Communicator kayıtları Bogachan [09:44]: int str agi? Engur [09:44]: str Bogachan [09:44]: hımm sakın pebbles hatasına düşme Engur [09:45]: yo yooo Bogachan [09:45]: ooo creep kesmek legionere?? Engur [09:45]: sen? Bogachan [09:45]: tabiki str herosu seçilmez scoutu alıcam hiç şansın olmıycak Engur [09:46]: lol scout? fail Bogachan [09:46]: fail mail önemli olan tokatlamak diilmi Engur [09:46]: ahaha direk tokatlicam seni Bogachan [09:46]: legionere le mi Engur [09:46]: tokat dolması yapcam
Boci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Olm bütün özelimizi dökmesene lan foruma (:D Neyse lütfen topici kişiselleştirmeyelim. En iyi 1v1 herosunu bulmaya çalışıyoruz burda.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi en iyi 1v1 i bulamazsın, karsındakine gore secersin. bence siz randomlayın en adili o sekilde, ya da ikiniz de aynı heroyu alın.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 1) 1v1 çok aptalca 2) scout çok kötü 3) en iyi forsaken archer
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 toggie said: abi en iyi 1v1 i bulamazsın, karsındakine gore secersin. bence siz randomlayın en adili o sekilde, ya da ikiniz de aynı heroyu alın. Arkadaşta randomliycak kadar ball yok
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ZaugnaKhaldun said: ball yazınca küfür olmuyor mu? pardon fazladan L koymuşum bal olcak o
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ZaugnaKhaldun said: :) yemedi dimi :P
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 adam legi alacaksa. en sen gelen itemi yap. physical damage'i magical damage e çeviriyodu. öyle rahat alırsın.
Arma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Legi alıyorsa al puppet çok eğlenirsiniz :D Ekmekin söylediği 3 şeyede +1.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sanki uo oynuoz la 1v1 gel lan erkeksen der gibin
Öne çıkan mesajlar