Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1v1 için en iyi HON herosu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

o zaman travellı/tp'li panda

Büyük ihtimal travel/tp yi o da yapacaktır. Ama oyunun başındaki 3k goldu buna harcıyacağını sanmam
Mesaj tarihi:
Evet tempest ta kule almak için mantıklı bi hero. Ama nedense defiler hala bende daha ağır basıyo. Muhtemelen ilk lvl 6 da ulti ile karşı tarafın kulesini alabilirim.
Mesaj tarihi:
tempestla lvl 7 olman yeterli
kimse üstüne yogunlasmamıs, stun var disable war elementel larlada dmg war, silence veya cyclone yapan itemla yavaş yavaş öldürürsün ama oyunu 40 dk bitirdin bitirdin yoksa bi işlevi yok çünkü teamplay hero su.
Mesaj tarihi:
en iyi pusher leshractı. eğer diabolicin kuleye verdiği dmg kaldırılmadıysa hala en iyi pusher odur

ha bi bkb ye gg olma ihtimaliniz yüksek karşısı sağlam bi pursuer ise orası ayrı
Mesaj tarihi:
Boci said:

Şimdi durum şu. Birbirimizi gaza getirip gel lan 1v1 kapışalım dedik. Oyunda galip gelen (buranın altını çiziyorum en çok kill yapan değil galip gelen) kazanacak. Yani ben seni 20 kere kestim ama oyunu sen kazandın diye bi geyik yok.

Rakip Legionere alıcak. Kendine çok güvendiği için bunu söyledi. Benim çabucak towerları alıp oyunu bitirmem için hangi heroyu seçmem gerekir. Niyetim Legionere i kesmek değil oyunda galip gelmek...

ben legioner'i alıcağımı demedim Communicator kayıtlarına bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

Boci said:

Şimdi durum şu. Birbirimizi gaza getirip gel lan 1v1 kapışalım dedik. Oyunda galip gelen (buranın altını çiziyorum en çok kill yapan değil galip gelen) kazanacak. Yani ben seni 20 kere kestim ama oyunu sen kazandın diye bi geyik yok.

Rakip Legionere alıcak. Kendine çok güvendiği için bunu söyledi. Benim çabucak towerları alıp oyunu bitirmem için hangi heroyu seçmem gerekir. Niyetim Legionere i kesmek değil oyunda galip gelmek...

Ahahahahah. Burda yazılanları okudu ya. Legionere den vazgeçmeye başladı bile (:P)
Mesaj tarihi:
Boci said:

Fistan said:

Defiler.

Hımm aslında ultisiyle tower indirebiliyosun. Mantıklı. Ancak engellemek için karşısına legionere çıkarsa biraz mantarlar gibi.

defiler bildigin str killer gibi bişi nereye alıyo lejyoner ahaha , sen vurmadıkca lejyoner dönmicekki zaten teketekde lejyoner bi sik yapamaz afedersin.
Mesaj tarihi:
Boci said:

Devilmanta said:

Boci said:

Ahahahahah. Burda yazılanları okudu ya. Legionere den vazgeçmeye başladı bile (:P)

Söylediğim Communicator kayıtları

Bogachan [09:44]:
int str agi?
Engur [09:44]:
str
Bogachan [09:44]:
hımm sakın pebbles hatasına düşme
Engur [09:45]:
yo yooo
Bogachan [09:45]:
ooo
creep kesmek
legionere??
Engur [09:45]:
sen?
Bogachan [09:45]:
tabiki str herosu seçilmez
scoutu alıcam
hiç şansın olmıycak
Engur [09:46]:
lol scout? fail
Bogachan [09:46]:
fail mail
önemli olan tokatlamak diilmi
ahaha direk tokatlicam seni
Bogachan [09:46]:
legionere le mi
tokat dolması yapcam
Mesaj tarihi:
Olm bütün özelimizi dökmesene lan foruma (:D

Neyse lütfen topici kişiselleştirmeyelim. En iyi 1v1 herosunu bulmaya çalışıyoruz burda.
  • Yeni Oluştur...