Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1v1 için en iyi HON herosu

Boci

Öne çıkan mesajlar

Şimdi durum şu. Birbirimizi gaza getirip gel lan 1v1 kapışalım dedik. Oyunda galip gelen (buranın altını çiziyorum en çok kill yapan değil galip gelen) kazanacak. Yani ben seni 20 kere kestim ama oyunu sen kazandın diye bi geyik yok.

Rakip Legionere alıcak. Kendine çok güvendiği için bunu söyledi. Benim çabucak towerları alıp oyunu bitirmem için hangi heroyu seçmem gerekir. Niyetim Legionere i kesmek değil oyunda galip gelmek...
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

Yalnız kurallar içinde aynı line da olmak gibi bişi yok. Yani o aşağıda kasabilir ben ortada. Ben aşağı geçersem o ortaya gelebilir gibi düşünebilirsiniz...

tamam işte, senin gittiğin yerden kacsın sen de rahat rahat teker teker indir kuleleri. skeletonlar ile birlikte push avantajının sende olacagını unutma. e adam sen durdurmak isteyeceginden mecbur karsına cıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Backdoor yaparsan kendi içinde de kazandım diyemezsin çünkü kural dışı bişeyle kazanmış olucaksın.Ayıyı güzel kontrol ederim dersen al işte ayı çıkaranı başta hayvan gibi hpsi oluyo ayının saldırtırsın towera,tower ona vursada bişey olmaz bi base yaptırırsın 2.towera saldırtırsın.Ayının bağlaması gelince de karşına savunmak için adam gelse bile adamı alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

2v2'de Succubus çok iyi bir takım arkadaşı.Ama 1v1'de linken/bkb gibi itemlara gg olabilirsin..Sana dalmaya gelen bi adamı uyutabilirsin,damage'ı yüksek olan birinin damage'ını indirebilirsin..Can absorbluyorsun.Ultin var.Level 5 dagon+guinso falan kasıp çok oyun kazanmıştım..

Bir keresinde 2v2 oynuyoruz bizim arkadaş oyundan düştü gelemedi 2v1 oldu.Concede etsem mi etmesem mi baya arada kaldım oynayayım dedim.Baya da ilerlemişti oyun itemlar falan şükela(guinso+level 5 dagon)..Adamlar benimle dalga geçiyor "concede already..lol" falan diyorlar..Öldürdüler beni parayla doğdum ve bir de travel kastım,ortayı yarmıştık zaten..Throne önü bomboştu.Karşıda da defiler var(bkb'li ve linkenli!).Linken gitsin diye ilk skill attım,ardından hemen uyuttum(bkb cooldown'da idi).Takım arkadaşını ulti'ledim zaten bizim creepler dövmüş biraz..Dagon'u çaktım kafasına yattı baktım Defiler hala uyuyor :D Başladım throne'a dalmaya..Nasıl küfürler ettiler görmeliydiniz sindiremediler 2v1 kaybetmeyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...