ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Aslında saç kestirmekle alakalı. Roma zamanında falan erkekler askere alınır ve , düşmanlar saçlarından tutup kafalarını kesmesinler diye saçlarını kestirirlermiş. O zamandan beri genel toplumda , erkeklerin saçları kesiliyor. Bu yüzden mesela ilk insanlar saçlarını uzatmaya başladığında (Beatles'la başlayıp Queen 'e uzanan çılgın zamanlar) bu , özgürlük anlamına gelmeye başladı. Bu işin "hippielerin saçları neden uzundur" kısmı. Metalciler , benzer bir tarihe sahip. O zamanın metalcileri de , romalıların saçlarından tutup kafalarını kesen vikingler işte :D Ama devamı aynı.
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Metalciler genelde kısa saçlı atarlı abileri görünce pısıyorlar öyle muştayla adam döven metalci görmedim ne vikingi ne atarı yea bırak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ghost_boo said: Aslında saç kestirmekle alakalı. Roma zamanında falan erkekler askere alınır ve , düşmanlar saçlarından tutup kafalarını kesmesinler diye saçlarını kestirirlermiş. O zamandan beri genel toplumda , erkeklerin saçları kesiliyor. Bu yüzden mesela ilk insanlar saçlarını uzatmaya başladığında (Beatles'la başlayıp Queen 'e uzanan çılgın zamanlar) bu , özgürlük anlamına gelmeye başladı. Bu işin "hippielerin saçları neden uzundur" kısmı. Metalciler , benzer bir tarihe sahip. O zamanın metalcileri de , romalıların saçlarından tutup kafalarını kesen vikingler işte :D Ama devamı aynı. Roma zamanından beri erkeklerin saçları kısa mı? Hiç zannetmiyorum.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 RayCharles said: escape said: metalci adam headshot yapar. dasjkdkasdkjasd kabarmayan dümdüz uzun saça da +rep(tu) yakışanı var ama çogunlukla saç sakal gezenlerin tipler gg
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ghost_boo said: Aslında saç kestirmekle alakalı. Roma zamanında falan erkekler askere alınır ve , düşmanlar saçlarından tutup kafalarını kesmesinler diye saçlarını kestirirlermiş. O zamandan beri genel toplumda , erkeklerin saçları kesiliyor. Bu yüzden mesela ilk insanlar saçlarını uzatmaya başladığında (Beatles'la başlayıp Queen 'e uzanan çılgın zamanlar) bu , özgürlük anlamına gelmeye başladı. Bu işin "hippielerin saçları neden uzundur" kısmı. Metalciler , benzer bir tarihe sahip. O zamanın metalcileri de , romalıların saçlarından tutup kafalarını kesen vikingler işte :D Ama devamı aynı. ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ABİ SANA Bİ SÜRÜ REP yemin ederim aklım bastığından beri erkeklerin neden kısa saçlı olması gerektiğini de kadınların böyle bir durumu olmadığına dair kafamı yoruyorum ve hiç mantıklı bir şey bulamamıştım bugüne kadar resmen aydınlandım yahu çok şükür! böyle ergen saçması bi topikten böyle güzel bir bilgiyi elde edeceğim aklıma hiç gelmezdi valla. nasip kısmet bu işler.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yav said: yemin ederim aklım bastığından beri erkeklerin neden kısa saçlı olması gerektiğini de kadınların böyle bir durumu olmadığına dair kafamı yoruyorum ve hiç mantıklı bir şey bulamamıştım bugüne kadar http://en.wikipedia.org/wiki/Long_hair ? Tek sebebi savaşla ilgili değil. Bu kaynağa göre savaşla ilgili olan kısmı ise saçların önden kesilmesi, arkalarının ise uzun bırakılması, yani tamamen kesilmesi ile ilgili değil. Daha mantıklı bir sebep, baskın olan "ileri kültürler"lerin galyalılar gibi toplumların erkekte uzun saçı sevmesinden dolayı erkekte uzun saçı barbarlık olarak nitelendirdiğinden dolayı böyle bir anlayış da yerleşmiş olabilir. Galyalılar neden seviyordu dersen onun doğallıkla ve doğa anlayışı ile ilgili olması muhtemel. Üniversiteye gelmiş koca adamlarsınız bu kadar merak ettiğiniz bir soru varsa araştırın.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bı yandanda bir sürü ileri kültür uzun sac tercih ediyo, kartaca olsun pahlava olsun baktarlar olsun vesaire vesaire. batı dunyasında özellikle orta cağda hijyen için tercih ediyolar sonra yerleşiyo, anlayış uygar erkek traşlı olura geliyo. Tabi kendi hödüklüklerinden bu saclarını kesmeden piredir kenedir durduramıyo adamlar. kuzeyde uzun sac zorunlu gibi bişi zaten, kültürel olarak aslan yelesinden farksız bi durum, ayrıca soğuktan korunmak içinde onemli bi organ. amerikada zaten erkek adamın uzun sacı olru anlayısı hüküm sürüyo, erkek güzeli+über karizma combosuyla geziyolar etrafta. anadoludada normal bişi uzun sac, normalliği gecmiyo 1800'lere kadar. uzun sacın yadırganması yenı bi olay yanı eskiden gelende azalmış bişi değil. edit: galyalılar neden seviyo diye sormak yanlış, doğalı sacın uzun olması zaten biz mudahale ederek kısaltıyoruz, asıl soru geri kalanlar neden sevmiyo
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sac uzatilmaz, kendi kendine uzar gider, anca kestirmezsin.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bende onu dicektim saç kendisi uzuyor uzatmıyosun ki
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 demek ki metalciler berbere gitmiyor. demek ki metalciler fakir
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 beyler meslek lisesinde metal bölümü okuyanlar da bu kurala dahil mi arkadaşlar var da bilmiyorlar herhalde, hepsi 3 numara traşlı
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 belki berber sevmiyolar. berber cok gay bişi zaten, gidip kafanızı kurcalatıyosunuz bi erkeğe
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 yoo kurcalatmıyoz, vuruyo makineye kısalıyo saç
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben de hic sevmem berber olayini, o yuzden en hizli cikis yolu olan sac modelini kullaniyourm 6 ayda bir. zaten gittikce daha yavas uzuyo saclarim, dokuluyolarda, hepsi dokulse de kurtulsam.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aquila, abi pişman olan arkadaşlar var böyle deyip, bak bi daha düşün
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 neden pisman olucam? kellikten mi? ben dokmuyorum ki saclari, kendileri dokuluyo, dokulucekse hepsi dokulsun.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi biz geçen gün bilgisayar programlama hocasının kafasıyla "ahuahah begin deyip clrscr atıp geçmişler adamın kafadan ahuahah" diye dalga geçtik, sonra düşündüm üzüldüm, saç yapım kelliğe müsait değil gerçi çok sık yapsı var da, hani insanlarla bizim gibi ökzüler dalga geçiyor bi an ondan dedim ha birde üşüyo insan birde kötü hissediyo saçları dökülenler, şimdi rahatça şey yapsan da
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ardeth amma giydirmişin ha çok merak ediyodum hep düşünüyodum derken epey abarttım ben sadece zaman zaman aklıma gelen ve erkek memesi ne işe yarar tarzı 3-5 sn düşünüp unuttuğum bi soruydu yani hiç akademik olarak yaklaşmadım bilinçsizlik ettim kusra bakma sfd
raider Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 neden mısırlar saç uzatır? neden rapçiler bol giyinir? neden kızlar topuklu ayakkabı giyer? neden emolar tek gözle yetinir? neden güneş doğudan doğar? gibi sormak istediğim çok soru var ama ayrı ayrı topik açmadan burada halleşmek istiyorum.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 raider said: neden mısırlar saç uzatır?mısırlar saç uzatmaz said: neden rapçiler bol giyinir?rap zencilerden çıkma, adamların bazı uzuvları sığmadığından bol giyinmek zorundalar, beyaz rapçiler de ondan özenmiş işte said: neden kızlar topuklu ayakkabı giyer?kızların boyu ortalama olarak erkeklerden kısa olduğu için said: neden emolar tek gözle yetinir?bu lanet hayatı daha az görebilmek için said: neden güneş doğudan doğar?diğer taraftan doğsa o tarafa doğu derdik ondan işim yok sorular tatlı geldi
Economics Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 DoruK said: said: neden emolar tek gözle yetinir?bu lanet hayatı daha az görebilmek için işim yok sorular tatlı geldi en güzeli buydu
Coder Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 eko, cidden ben senin bu hızlı yükselişini hayretle izliyorum geçen gün balonluydu bu kardeş bu gün 200 küsür post, nos ? nitro ?
Öne çıkan mesajlar