Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 antalyada olan ben su an gitmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gel beraber gideh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çıtır yok ben görmedim şu gelişimi. ama burdurlu bi bayan metropol çarşısının oraya burdur şişçisi açmış bilginize. çok kıyak yapıyor usta. burdurlu olduumdan anlarım az çok kesin gidin seven varsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 vahap yılmazın hemen köşesinde 100. yıl yoluna çıkan yerde bi ankaralı bi abi vardı en son dönerci 10 numara yapıodu. çıtır tam tersi yoldaydı hatırlıorm. vahaptaydım ben çünkü 1 sene. duruo mu var mı yok mu bilemiorm.. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Aha bende Vahaptayım şuan bugün gidip yiyeyim o dediğin yerde. Katinden tost yemekten kabız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çük gibi kantinin tostları. sn bnm dediim yerde yiceksen karıştırma ama çıkınca 100. yıl tarafında kaldırım üstünde olan deil hemen onun yanı. sarı renkler hakim dediim dönerciye. tavuk döneri mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar