forçen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Pirate english güzel aslında; bide başaşağı ingilizce var ama şimdi ona çevirip resmini koymaya üşendim.gerçi okadar güzel değil o. isteyen onu koysun
forçen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 özellikle Arrr keep an eye on ur' lady friends kısmısı beni güldürdü bisüre
forçen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sadce ben gülümsemek istiyorum mümkünse bana özel olsun hatta siz kullanmayın sadece bilin havam olsun
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 beyler alalım bu arkadaşı. evet yavaş yavaş.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Baya uzun süre pirate english kullandım, düzüne döndüm sonra. Upside down yaptım şimdi. Baya giderim böyle heralde hahaha
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 nerde ki pirate english, upside down ı gördüm ama
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Pirate english'e iğrenç dedirtmem. İçinde korsan (veya ninja) olan hiç bir şeye iğrenç diyemezsiniz arkadaşım bu bölümde. ARRRRRGH.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ama ninjalar ezer korsanları. O yüzden korsanlar baya ezik. Ve iğrenç.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konumuz kim kimi ezer veya iğrenç mi değil mi değil. Griswold said: İçinde korsan (veya ninja) olan hiç bir şeye iğrenç diyemezsiniz arkadaşım bu bölümde. Sizin bunu diyip diyemeyeceğiniz. Diyorum ki, siz bunu diyemezsiniz. NOKTA iprenç olmayacak tabi o
gecko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ama korsanlar gerçekten iğrenç ayrıca nincaların ayakları kokuyor:S
forçen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ninjalar olmasa sen şuan evinde güven içinde bilgisayarın başında oturuyor olamazdın. ninjalara çok şey borçlusun, saygı duy biraz. ninja kunai yarasa _n_N_n_
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ben fizbanla konuşayım, başarısız troll burda ban sebebi olsun ya.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 forçen said: özellikle Arrr keep an eye on ur' lady friends kısmısı beni güldürdü bisüre alın bu mizah fakirini
Öne çıkan mesajlar