BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 inş durmaz kardan adam yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abvblizzard said: abvblizzard said: Bence yarın kar yağsın hayatımda ilk defa istediğim bişey oldu :D asdfasfgsg :D gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 üzüntüden kendimi içkiye vurdum aga:( ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yarın sabah uyanıp pencereden dışarı baktığımda, ki uyanınca pencereden bakmak gibi bi huyum da yok ama, neyse, le köy de görüqle'yi bembeyaz görmek istiyorum. Yarın alışveriş edicem, edicez hatta. Yarın çogzel bi gün olmalı, yarın kar olmalı le köy de görüqle'de, ve ayrıca le şehir de bursa'da kar olmalı, şair kafiye yapmalı, bu sabahların bir anlamı olmalı ve daha bir sürü şey canım mısın sen, benim misin, her şeyim misin aman da hadi kalk kaynaşalım kız bana da lo lo lo yaparsın artık dertler benim, çile benim, mutluluk senin olsun saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kar dpt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar