napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Selamlar, Böyle bir mail geldi bana az önce. Artık birini aradığımızda ulaşamıyorsak 1 kontör düşecekmiş. Avea, Turkcell ve Vodafone için geçerliymiş bu. Doğruluk payı var mıdır, bilen var mı? Açılmış mı diye bakamadım, açıldıysa şimdiden sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yalandır bariz kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bayadır ücretli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Benim haberim yok hiç böyle bişeyden. Şimdi mail gelince şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ben de birkaç ay önce faturada farketmiştim, bir süredir ücretliymiş zaten. Direk 7585'e yönlendirip kullanmak zaten paralıydı da, kapalıyken gelen mesajlar bedava diye biliyordum ben de, meğer değişmiş bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Özellikle turcell için soruyorum, bu servisin nereden kapatıldığını bilen var mı? edit: trcell sayfasında ücretsiz görünüyor hala: http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/asistan/KimAramis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 AVEA, TURKCELL VE VODAFONE kullananlar Telefonunuzdan hemen # # 002 # yi tuşlayın arayın. (Ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek) Böylece yönlendirmeyi kaldırın. Bana gelen mail bu ama denemedim, bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Denedim, bir etkisi yok. Turkcell için konuşursak, denedim ki, kontör gitmiyor kim aramış servisinden. Bildirim mesajında ücretsiz olduğu da yineleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 gelen mail de bunu 100 kişiye yollarsan senden ücret kesmeyecez yazıyor muydu? :D şu an ücretsiz turkcell in kim aramışı. zaten o kim aramış muhabbetini istesen de kldıramıyosun, kaldırıyosun geliyo o ayar. turkcell i aramak falan gerekiyodu bi ara o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar