nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ps storedan indirdigimiz addon ları nasıl aktif hale getiriyoruz oyunlarda? en son dj hero icin yeni bir set satın aldım beceremedim internette de yazmıyor hicbir yerde kafayı yemek uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 menuye cikar yukleyince otomatik tanir ama DJ hero senin PAL ise ve US store dan aldiysan tanimaz, basima geldi biliyorum contenti sahip oldugunuz oyunun regionindan alicaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evt aynen öyle. promotion code lar içinde geçerli bu olay aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oha cok sacma olmus, street fighter a da yuklemistim olmamıstı sonra cdyi kaybedip amerikadan alınca calısmıstı addon ama nasıl oldugunu cozememistim =) simdi tek care o kartlardan almak oluyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 store u kullanmak istiyorsan evet. network kartlarından alacaksın. UK kartları esasında internette çok ucuza satılıyor. mesela 50 pound luk kartı 44 pound a alıyorsun online olarak kart kodunu mailine yolluyorlar. shopto.net mesela. ABD için aramıştım ama bulamamıştım ben. ebay den 5dolar pahalıya almak zorunda kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abi abd icin ona niye kasiyosun al direk kredi kartiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sanal kart kullanıyorum ben. her kredi kartıda olmuyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar