BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 pekaziz said: Ortaklaşa alırız olmadı. çeviririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 1 sigarayı 4 kişi dönsek iyi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 softu daha güzel olan tek sigaradır camel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kisa winston soft boxtan daha guzel agaboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 winston'a hayatımı verdim , alakası yok.onu ya kızlar içer, ya da hani üff winston box sarmıyor bu ne ya ağır deyip sigara değiştirmek için bahane arayanlar içer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ayarli tespitler yapma doverim, acir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kisa winston soft mu o ictigin artizboy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 şu boka başladığımdan beri kısa winstın soft içiyorum bulamayıp box aldığımda sigaralar ağır geliyor. boğazımı yakıyor. psikolojik diyorum herhal. bir de soft paketteki sigaralar daha yumuşak oluo ezilmekten paket kalın olmadığından elime böle yavşamış sigara gelmesi duygusuna alışmışım yıllardır o yüzden softtan kopamıyorum sanırsam. bir de birde, soft paketlerin daha çok açık kaldığından tütünlerin daha çok havayla temas edip kuruduğuna dair birşeyler duymuştum ama ne kadar doğru bilemeyeceğim. ama tabi en güzel özelliği cepte yer kaplamaması tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 i think op is a pretty cool guy. eh somkes cemal and doesnt afraid of anything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 NoTwisT said: kisa winston soft boxtan daha guzel agaboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar